dimarts, 6 de març del 2012

HOQUEI - Dues jornades en una, dues derrotes, però bon regust

El primer partit es va disputar a Olesa amb un resultat de 5 a 2 pels locals. Un inici fred de les noies de Parera, afectades també per la temperatura del pavelló, els hi va posar el partit molt complicat però tot i així no li van perdre la cara.
L’endemà s’enfrontaven amb el Voltregà al pavelló Francesc Cassart i conscients de la importància del partit van sortir a totes. Una defensa molt junta i un bon numero d’ocasions en atac van resultat amb un domini codinenc, però l’equip va ser esclau de les dinàmiques i va arribar a la mitja part perdent per 0 a 3. Als segons 25 minuts, i amb l’equip llençat a l’atac van encaixar dos gols més, només maquillat als últims minuts amb el gol de l’honor codinenc.
Malgrat el 1 a 5, l’Alba Macià ens acaba la crònica amb la següent reflexió: “Mals resultats per a la classificació però un aprenentatge: Hem de ser positives i mirar endavant juntes, perquè juntes podem fer moltes coses!”