dimarts, 29 de maig del 2012

HOQUEI - El Fergo empata en l'últim partit a casa davant de la seva afició

Aquest dissabte els home de Paco Gonzalez rebien el Vilafranca, un dels equips que es jugava la opció d'ascens a Ok Lliga. Els del Penedès van sortir molt enxufats a la pista, prova d'això és que a l'inici del partit, els homes de Paco Gonzàlez van encaixar dos gols. El Fergo no es va rendir mai, i Tirso va fer pujar el primer gol al minut 12. El marcador anava pujant el nombre de gols, per part dels dos equips, arribant al descans amb un 2 a 4. A la represa, un Sant Feliu renovat, va marcar tres gols, i es posava per davant en el marcador. Els visitants, però, no es van arronssar i no van parar fins a aconseguir l'empat a 6 definitiu al marcador. Ultim partit a casa del Fergo a Primera Divisió i davant de l'afició. Ara ja toca preparar el pavellò per les grans tardes d'OK Lliga a Sant Feliu.