dimarts, 27 de març del 2012

FUTBOL - Al senior b se l'hi enuega l'Ametlla.

Derrota contundent per 4 a 0 del Senior B. Els santfeliencs es presentaven dissabte a l'Ametlla amb la intenció de seguir amb la línia de bon joc dels últims partits. Però la realitat és que aquest cop van fer un partit bastant fluix. Quan tot just s'havien jugat 3 minuts de joc, ja van encaixar el primer gol i des de aquell moment, els locals es van fer els amos del partit, i es van mostrar clarament superiors. Durant tota la primera part l'Ametlla va fer moltes ocasions clares, i el Sant Feliu es va veure superat en tot moment i sense idees en atac. Dos gols seguits, al final del primer temps, van posar el 3 a 0 amb que es va arribar al descans. A la segona part, el Sant Feliu va millorar en l'aspecte defensiu i va concedir menys ocasions al rival. Però tot i així, en cap moment van tenir opcions de reduir diferències. Cap al final del partit, va arribar el 4 a 0 definitiu.