dimarts, 28 de febrer del 2012

TENNIS - Bon cap de setmana per l'equip masculí

Aquest cap de setmana, les pistes del Club de Tennis Sant Feliu, van rebre el junior del Cardedeu i l'Alevi del Llinars. Pel que fa a l'equip junior, format per Sergi Fajas i Martí Sala van guanyar els seus respectius partits a tres sets. En la partida de dobles, és on els santfeliuencs es van mostrar més forts, en dos sets de 6 a 1, en van tenir prou per acabar amb els de Cardedeu. A l'altra partida, els Alevins Albert Llorenç i Pau Vilardell també van guanyar els seus dos respectius partits. En dobles, amb dos sets 7 a 6 i 6 a 1 van aconseguir la victòria.

BÀQUET - El bàsquet sant feliuenc als diaris

Derrota del junior femení contra les primeres, en un matí calorós i de primavera. Les noies del junior, tot i intentar jugar el màxim de bé que saben van acabar perdent davant d’un rival amb molt bones qualitats, el Cabrera. Resultat final, 31 a 65, amb victòria pel Cabrera que situa a les noies sant feliuenques en onzena posició en la classificació.
Derrota també de les noies del mini femení en un partit mol ajustat.

I pels qui avui dillun hagin comprat el diari el 9nou, que mirin a les pàgines del final, a la secció d’esports que surt un reportatge de la presentació dels equips de bàsquet del Sant Feliu!

TRIAL - En Toni, amb sabates noves, guanya a Folgueroles

La jove promesa del trial santfelieunc, en Toni Guillén, s'endú la victòria a Folgueroles de la Copa d'Osona. Amb aquesta victòria, i la de Taradell, el flamant portador de la FIDAN X3, assoleix el liderat de la classificació general. Des del tujugues seguirem informant de les aventures del jove pilot, apadrinat pel mestre de mestres, Josep Figueras.

FRONTÓ - Arriba el sol a Solanes

Després d'un hivern molt i molt fred, els pilotaries del fortí, comencen a veure el sol. Aquest cap de setmana, el tercera rebia el Sant Marti, un equip que no va mostra molta resistència, i l'Atlètic va passar, literalment per sobre seu. Amb 2 sets, 15 a 10 i 15 a 2. Pel que fa al segona, van rebre els de l'Abrera, amb 2 sets, 14 a 15 i 5 a 15, van resultar guanyadors del partit.

La propera jornada, i repetint a casa, comenca la segona volta de la lliga, i els de l'Atletic es veuran les cares amb el Reus Monterols i l'Igualada, pel tercera i el segona, respectivament.

HOQUEI - El primera catalana, perjudicat pel Blanes

El segon equip del Fergo Aisa Sant Feliu perd tres llocs a la classificació, sense jugar aquest cap de setmana. Ens expliquem. El Blanes, el seu rival d’aquesta jornada va decidir la setmana passada que abandonava la competició, perjudicant així tots els equips que els havien guanyat. La federació ha decidit restar tots els punts aconseguits contra els de la Selva i això ha suposat que els codinencs caiguin tres llocs a la classificació.

HOQUEI - Cal tocar de peus a terra

Aquest dissabte, el Fergo rebia el Mataró a casa. Un partit, en que els locals van sortir ven col·locats a la pista, on les ocasions de gol hi van ser, però que no es van convertir en gol. El Mataró, molt ben plantat en defensa i amb més velocitat que els homes de Paco González, van aconseguir, a dos minuts pel final de la primera part, marcar el seu primer gol. Després d'aquesta gran jugada a contraatac, el Mataró van tornar a marcar, arribant al descans amb un 0 a 2 al marcador. A la repressa, i quan els Santfeliu estava jugant millor, els Mataronins, van fer pujar el tercer gol al marcador, gràcies a un penal.

El gol del Santfeliu va arribar al minut 48 i el va fer Tirso. Després d'aquest gol, els homes capitanejats per Marc Vila, van fer més pressió a l'àrea visitant, però el temps, que era molt just, i l'encert del porter, no van permetre aconseguir alguna cosa més. Un gol fantasma a les acaballes del matx, que tot el municipal el va sentir, menys els àrbits, no va fer variar el marcador, arribant al final amb l'1 a 3. Després d'aquesta ensopegada, el Santfeliu es queda a tres punts del Lloret i el Lleida que ara ocupen el liderat amb 39 punts.

FUTBOL - El Senior B es despenja dels llocs capdavanters

Després d'aquestes dues derrotes consecutives, la setmana passada contra el primer i aquesta setmana contra el segon, els homes dirigits per Angel lopez, resten vuitens amb 34 punts. Dissabte, es van desplacar al dificil camp del Santa Maria de Palautordera, segon a la classificació i on el santfeliu no va poder fer res per para l'embastida dels del peu del Montseny.

Un equip amb uns jugadors molt i molt alts, on tres dels cinc gols van arribar gràcies al joc aeri. El resultat final el va maquillar Oriol Palau, després d'un centre d' Eric al minut 88. Final del partit 5 a 1.

FUTBOL - La sort de cara pel primer equip

Aquest dissabte, el santfeliu es va desplaçar al camp del Gurb. Un partit on els locals van mostrar la seva cara més dura en el joc i on els santfeliuencs van saber aprofitar les ocasions de la fortuna. Tant és així, que els primers minuts en Ruben va fer pujar el primer gol al marcador en transformar un penal comés sobre Tachu. Poc després, arribava el segon, després d'un corner servit per Eloi i on la defensa local va rematar la pilota al fons de la xarxa.

A la represa el Gurb es va estirar més i va crear dues ocasions molts clares de gol, però no van aconseguir transformar. Una segona part forca aburrida fins el minut 85, on després d'una gran jugada dels santfeliuencs, un fort xut el va desviar el defensa local amb la mà fent el segon penal a favor del santfeliu. Eloi no va perdonar i va fer pujar el tercer gol.

Amb un clar 0 a 3 al marcador, el Santfeliu es va fer amo i senyor del partit, però el Gurb, amb una sola ocasió al minut 93, no va perdonar i va fer pujar l'unic gol per part dels locals. Resultat final 1 a 3, deixant el Santfeliu quart amb 40 punts.