dimarts, 29 de maig del 2012

BÀSQUET - Una victòria calorosa

Ja arriba l’estiu, i aquest cap de setmana passat es va demostrar amb la calor que feia a Barcelona a les 4 de la tarda. Les noies del Junior, no acostumades a jugar a pistes descobertes i amb tanta calor, van patir una mica més del compte per guanyar un partit molt clar contra unes rivals més fluixes que elles. Tot i així al final es van imposar per 61 a 69, aconseguint una victòria més i situant-se segones a la classificació.

HOQUEI - El Fergo empata en l'últim partit a casa davant de la seva afició

Aquest dissabte els home de Paco Gonzalez rebien el Vilafranca, un dels equips que es jugava la opció d'ascens a Ok Lliga. Els del Penedès van sortir molt enxufats a la pista, prova d'això és que a l'inici del partit, els homes de Paco Gonzàlez van encaixar dos gols. El Fergo no es va rendir mai, i Tirso va fer pujar el primer gol al minut 12. El marcador anava pujant el nombre de gols, per part dels dos equips, arribant al descans amb un 2 a 4. A la represa, un Sant Feliu renovat, va marcar tres gols, i es posava per davant en el marcador. Els visitants, però, no es van arronssar i no van parar fins a aconseguir l'empat a 6 definitiu al marcador. Ultim partit a casa del Fergo a Primera Divisió i davant de l'afició. Ara ja toca preparar el pavellò per les grans tardes d'OK Lliga a Sant Feliu.

FUTBOL - Partidàs i victòria vibrant al municipal.

El sènior A es va imposar ahir al matí per 5 a 4 al Voltregà, regalant un partit espectacular als aficionats. La primera part va ser molt igualada. Aaron va adelantar al Sant Feliu al minut 25 però els visitants van fer el 1 a 1 a la mitja hora. Abans del descans el Voltregà es va quedar amb 10 homes per una expulsió amb vermella directa.
A la segona part hi va haver un veritable espectacle de gols. Tot i jugar amb un home menys, els visitants van marcar per partida doble i es posaven 1 a 3, però el Sant Feliu, amb gols d'Aaron Tachu i Marc, va girar al marcador fins al 4 a 3. El Voltregà va poder fer l'empat de penal, però el porter local Oriol va aturar i rapidament Aaron, que completava un "Hat Trick", donava el 5 a 3 per Sant Feliu. Els visitants no es van rendir i van fer el 5 a 4 final.

HOQUEI - Carles Marin deixa de ser entrenador del primera catalana

Després de deixar la seva continuïtat a l’aire la setmana passada, l’entrenador durant quatre temporades del Primera Catalana, Carles Marín ha fet saber als seus jugadors que l’any que ve no seguirà amb ells.
En aquestes 4 temporades, Marin ha aconseguit pujar l’equip a Primera Catalana i mantenir-ne la categoria aquesta temporada.
De moment, es desconeix si la seva vinculació amb el club seguirà sent efectiva la temporada que ve, o si abandonarà del tot el club, i tampoc és coneix el nom del seu substitut al capdavant del segon equip del Club Hoquei Patins Sant Feliu.

MOTOR - El Cusonell s'estrena com a circuit d'automàtiques

Aquest diumenge, el motoclub cingles del Bertí va organitzar la Primera edició de les 3 hores d'automàtiques al circuit del Cusonell. La prova s'emmarca dins del campionat de Catalunya d'automàtiques. Un totat de 36 equips es van inscriu-re, amb una resposta per part del públic forca notable. Àlex Mir, regidor d'esport va donar el tret de sortida de la prova a 2/4 d'11, rodant durant 3 hores i fent un total d'una seixantena de voltes per equip. La prova es va dividir en 4 categories. Pel que fa a la categoria d'Aire, Jordi Codina i Julian Cortes van ser els guanyadors amb una Honda, en la categoria d'Aigua, Oriol Mena i Nicolas Garcia amb el dorsal nº6 van ser els primers. Amb una Honda, en la categoria de Protos, Albert Diaz i Santi Roig van quedar primers amb un total de 69 voltes. I en la ultima categoria, la de Series, el guanyador va ser Jordi Coletas amb una HM.

PATINATGE - Bon resultat de Nerea Wis al Campionat de Catalunya

La patinadora del Club Hoquei Patins ha aconseguit la classificació per el Campionat d’Espanya de patinatge artístic al quedar sisena al campionat de Catalunya.
La jove codinenca, que aquesta temporada està disputant el seu primer any de juvenil, ha aconseguit el primer bon resultat de la temporada, en les seves actuacions individuals.
Santander acollirà el dia 7 de juliol el Campionat d’Espanya al qual aspirarà al Top Ten, amb esperances de pujar al pòdium. No cal dir que en la competició en parelles, són clars favorits.