dimarts, 13 de març del 2012

HOQUEI - Un pas més cap a l'objectiu

El municipal es va omplir, el dissabte a la tarda, per rebre el Lleida Llista Blava. El Fergo va aconseguir una victòria molt treballada contra un dels rivals directes a l'ascens. De fet, tots dos compartien la segona posició amb 38 punts. El Sant Feliu va fer una primera part molt treballada, sobretot en defensa, on totes les arribades dels lleidetans quedaven diluïdes en la defensa santfeliuenca. El primer gol va arribar al final de la primera part, on el capità, Marc Vila va rematar un fort xut d'Altayó. Només un minut més tard, l’àrbitre va xiular un penal, i Tirso va fer pujar el segon al marcador.
A la represa el Lleida va seguir mantenint la defensa en zona, i esperant l’errada del Fergo per sortir a l'atac. Només començar la segona part, Tirso, altre cop, va fer el tercer, després d'un contraatac. El Lleida no va canviar la seva tàctica, i va estar apunt de fer pujar el 3 a 1 al marcador, però un gran Jordi Garcia va evitar el gol.
A la següent jugada, Roger Valls va acabar de sentenciar el partit fent pujar el quart gol al marcador. Final del partit 4 a 0. Tres punts més que fan que el Fergo resti segon amb 42 punts.

HOQUEI - Ridícul no; el següent

Després de la bona imatge oferta la setmana passada contra el líder de la categoria, el Bigues, aquesta jornada ha fet el pitjor partit de la temporada, i segurament per algun dels jugadors, el pitjor de la seva vida i va caure derrotat per 12 a 2 a la pista del Taradell, el cuer de la categoria.
Un cúmul de despropòsits va portar l’equip a la mitja part perdent per 4 a 1, sense que el Taradell hagués generat grans ocasions de gol.
A la segona part, i amb ànim de buscar un revulsiu, Carles Marin va fer debutar el porter juvenil Enric Perallada però ni així l’equip va reaccionar. L’equip que portava diverses baixes, havia completat la convocatòria amb dos juvenils, però tampoc van poder ajudar a aixecar el resultat, i al final dels 50 minuts el marcador reflexava un contundent 12 a 2.
A l’equip, poc a poc se li estan complicant les opcions de permanència i aquestes passen obligatòriament per guanyar al Caldes aquest divendres a la nit.

HOQUEI - Atrapades en el temps

Repetim esquema de la setmana passada. Les noies del femení d'Hoquei, van perdre els dos partits que disputaven el cap de setmana.
El primer partit les va enfrontar contra l'SFERIC de Terrassa amb un resultat de 1 a 9.
L’endemà s’enfrontaven amb el SHUM i conscients de la importància del partit van sortir a totes. El resultat final 4 a 9.
Dues derrotes en un cap de setmana, on les noies d'en Parera no aixequen cap. Les ganes i l'empenta i són, però els mals resultats i el pessimisme comencen a ser la tònica de cada partit. Entre totes i el cos tècnic han de buscar la motivació i les ganes per continuar i d'aquesta manera els bons resultats arribaran. Des del tujugues us volem animar a seguir endavant i no defallir en la seva lluita.

FUTBOL - Derrota extranya a Vilamajor per 5 a 1.

Tot i el que indica el marcador, la derrota contundent no s'ajusta per res al que es va veure al camp. Encara que sembli mentida, el Senior B va fer possiblement el millor partit de la temporada al camp del St Antoni de Vilamajor. El Sant Feliu va sortir disposat a netejar la imatge dels últims partits i va sortir amb tot desde el primer minut sense especular. Els primers vint minuts van ser de clar domini visitant. Fent un joc de toc i de pressionant molt endevant, els de st feliu van crear moltes ocasions que no van materialitzar. A meitats del primer temps, un rebot en un corner i una contra rapida del Vilamajor possava un 2 a 0 pels locals. Abans del descans el St Feliu va fer el 2 a 1 i va tenir més ocasions, però el gol es va resistir. A la represa la tònica va ser la mateixa. El Sant Feliu combinant i atacant i el Vilamajor esperant per sortir a la contra. A manca d'uns 20 minuts pel final, un altre contratac possava el 3 a 1 al marcador. El quart i el cinquè gols locals van arribar als últims 5 minuts quan ja feia estona que els visitants havien arriscat tot pel tot i jugaven gairebè sense defenses intentant remuntar.

FUTBOL - Derbi descafeïnat a La Garriga.

El Senior A perde 0 a 2 el derbi contra la Garriga en un partit marcat per l'expulsió del porter del Sant Feliu.
Dissabte a la tarda s'esperava un derbi apassionant en un dels clàssics de la comarca. Els partits entre la Garriga i el Sant Feliu sempre tenen polèmica, i aquest cop no va ser menys. El Sant Feliu necessitava una victòria per intentar acostar-se als llocs de privilegi, però als deu minuts, un penal rigoros xiulat en contra del Sant Feliu, afegit a l'expulsio del porter Oriol, complicaven molt les opcions de guanyar. Sense porter suplent, l'escollit per defensar la porteria va ser "Tachu" que no va poder fer res per aturar el penal i evitar el 1 a 0. Als pocs minuts els locals ampliaven la diferencia i semblava que el partit podia acabar amb golejada. Els Sant Feliuencs però, tot i jugar amb un home menys, no es van rendir i van jugar molt ordenats i van crear algunes ocasions abans d'arribar al descans. La segona part va ser més ensopida. La Garriga és va dedicar a fer futbol control aprofitant la superioritat númerica i el Sant Feliu va intentar, amb poc èxit, acostar-se a la porteria rival i reduir la diferència.

BÀSQUET - De derrota en derrota ... i tiro perquè em toca!

Mala sort. Possiblement seria la paraula que defineix millor el partit d’ahir de les noies del junior. Tot i mostrar una bona actitud davant l’últim classificat, les errades, tant defensives com atacants, i l’actitud de l’àrbitre en contra del Sant Feliu, van portar al junior femení cap a la derrota. Les esperances de guanyar no van ser prou efectives com per acabar guanyant un partit que tenien a les mans. Resultat final 50 a 52 favorable a les noies del Manlleu.