dimecres, 18 d’abril del 2012

HOQUEI - El Fergo Aisa Sant Feliu manté les opcions, però toca de peus a terra

Aquesta era la sensació de dissabte després d'una derrota inesperada per part del Sant Feliu contra el San Antonio. Uns tres punts a priori fàcils d'aconseguir, però en una pista que sempre es complica als codinencs. Un penal en contra al minut 10 de partit posava les coses en contra al Sant Feliu, que va aconseguir reaccionar i empatar el partit de la mà d'un potent xut de Jassel Oller només 4 minuts després. Encara a la primera part, un segon penal ben executat dels locals els posava de nou per davant amb un 2-1, resultat amb el que s'arribava a la mitja part. El Sant Feliu no va saber aprofitar les ocasions generades durant els 25 minuts de la segona part. A falta de 3 minuts pel final, Andrade feia el tercer gol i posava el 3-1 final.

La classificació s'estreny una mica degut a la derrota també del Lloret amb l'Alcobendas, i les opcions d'ascens sembla que es faran esperar. L'equip jugarà la setmana vinent, una hora abans de l'horari habitual, a Sant Feliu contra el Vila-Seca, amb una nova opció de sumar 3 punts, recuperar les bones sensacions pel que fa al joc i fer un pas més cap a la OK Lliga, per la qual segueix amb plenes opcions!

FUTBOL - El Sènior A guanya clarament per 5 a 2 al Roda de Ter.

El Sant Feliu va jugar un bon partit que va dominar de principi a final. Ja la primera part va ser de clar domini local, tot i que fins al minut 40 no va arribar el 1 a 0 obra de Leva. La segona part va ser més entretinguda. Tot i que es va aturar una estona el partit per la pedregada, El Sant Feliu no es va despistar. Al minut 55, Ricard feia el 2 a 0 que semblava donar tranquil·litat, però de seguida el Roda va possar el 2 a 1. Aaron va tornar a donar tranquil·litat amb el 3 a 1. Desprès d'una expulsió rigorosa de Ricard, Oriol Palau es va inventar un golas d'esperó que possava el 4 a 1. Un minut despres el Roda feia el 4 a 2. Encara quedaven 20 minuts i encara hi va haver una expulsió visitant i també de Eloi . A falta de 10 minuts, Oriol Palau va tornar a marcar per posar el definitiu 5 a 2.

FUTBOL - Contundent però curta victòria per 0 a 4 del Sènior B.

Victòria curta per les molts ocasions del St Feliu i perque nomès es van jugar 75 minuts. Els locals es van presentar amb nomès 10 jugadors, però els Santfeliuencs no es van confiar i van sortir a per totes desde el primer minut. Amb un domini clar i amb diverses ocasions, Jacob va possar el primer i segon gol al marcador abans dels 20 minuts. Al minut 27 Kike Hernandez feia el 0 a 3 que ensorrava les poques esperançes locals, que a partir d'aquell moment es van oblidar que estaven en un camp de futbol. Quan nomès s'havien jugat 2 minuts de la segona part Kike Martín feia el definitiu 0 a 4. Amb tota la segona part per davant i un home menys, els locals ja nomès es van dedicar a montar un xou d'insults i patades. L'arbit no va tenir més remei que expulsar 2 jugadors locals. Quan quedaven 15 minuts per acabar, es va donar el partit per finalitzat.

BÀSQUET - A la recta final amb mala posició

Molt bon partit del Júnior femení al pavelló del Lliçà d’Amunt tot i acabar perdent de 3 punts. Resultat final 57- 54, que porta a sumar a les noies del bàsquet una derrota més, però aquest cop immerescuda, tant per part de l’àrbitre com pel joc brut de les contrincants. A destacar les bones estones de joc on el marcador era favorable al Sant Feliu. A tant sols un partit per acabar, les noies del júnior femení es troben desenes, però amb ganes de finalitzar bé la temporada.

FRONTÓ - Remuntada des dels Frontons de Bac de Roda

Matinal de frontó aquest diumenge pels de l'Atletic. Els pelotaris del segona jugaven la eliminatòria de la promoció de permanencia contra el Mollerussa. Jugant Pep Reglà al davant i Josep Lopez a la saga. Dos sets en possibilitat d'un tercer. I així va ser, primer set pels del Mollerussa i segon set pels santfeliuencs, tot es decidia en el tercer set, i així va ser, els Atletics van fer seu l´últim set i es van fer amb el partit. Un partit més que els serveix per intentar salvar la categoria.