dimarts, 3 d’abril del 2012

FUTBOL - El Senior A treu 1 punt d'Olvan.

Diumenge a la tarda el Sènior A empatava a 1 al llunyà camp de l'Olvan. El partit va començar amb els 2 equips ensenyant rapidament quina era la seva tàctica. Els locals ben col·locots al darrera i donant passades llargues per intentar contraatcs, mentre que el St Feliu, intentant combinar amb passades curtes i la possesió de la pilota. La primera part no va tenir un dominador clar. El Santfeliu tenia el control de la pilota però no aconseguia generar ocasions de gol. Els locals molt ben posats és van defensar molt bè i a metiats del primer temps, va aprofitar una jugada de contraatac per avnaçar-se possar el 1 a 0 al marcador. A la segona part, els santfeliuencs van sortir a remuntar i es va fer dominador del partit generan més perill encara que sense ocasions molt clares. Quan un cuart d'hora per acabar el partit, Roger possava l'empat al marcador amb un xut fort desde fora l'àrea. Al final els locals van intentar marcar a la deseperada però la defensa del Sant Feliu no els va donar opcions.

FUTBOL - Brillant victòria per 6 a 1 del Sènior B

El Sènior B rebia dissabte al Figaró amb l'objectiu de guanyar i tambè de recuperar el bon joc que els va faltar
la setmana passada. Els locals van sortir a per el partit des del primer minut.
Amb un joc molt intens i amb les idees molt clares. Els locals van començar a tenir ocasions de seguida. i als 10 minuts el local Oriol possava el 1 a 0 al marcador.
El Sant Feliu tenia moltes oportunitats i gràcies a això Jacob i un altre cop Oriol possaven el 3 a 0 abans de la mitja hora. Nòmes una jugada tonta on no es van entendre la defensa i el porter va suposar el 3 a 1 abans de la mitja part en la unica ocasió visitant.

A la repressa el Sant Feliu no va baixar el ritme i no va deixar reaccionar als visitants. Jacob repetia i feia el 4 a 1 que trencava les poques esperances de remuntada visitant.

Fins a final del partit va ser un mònoleg local amb moltes més jugades de gol. Pol Viussà rematava un corner per fer el 5 a 1 i Kike Hernandez feia el 6 a 1 final.

HOQUEI - Golejada al municipal

Font: Antics Jugadors CHPSF
Un pas més cap a l'OK Lliga. Dissabte a la tarda, el municipal es va omplir per veure la golejada del Fergo davant el Cerceda. Els homes de Paco Gonzalez, un cop més, amb una molt bona defensa, va fer que els homes dirigits per Copa no poguessin fer res per capgirar el marcador que va ser favorable als santfeliuencs des del minut 2. Tres gols de Tirso, Tres d'Altayó, Vila, Valls, Rubio i Jassel van ser els encarregats de fer pujar els 10 gols a l'electrònic. Un d'ells amb una dedicatòria molt especial cap a la grada.
Un partit dominat de cap a peus pels santfeliuencs, on la bona defensa ha aconseguit que siguin l'equip menys golejat de tota la primera divisió. Tres punts més que fan que el Sant Feliu resti segon, a 11 punts del primer que no puja a OK Lliga. Recordem que falten 7 jornades per acabar la lliga.

HOQUEI - Baló d’oxigen pel Primera Catalana

Sense fer un partit brillant, el segon equip del Fergo Aisa Sant Feliu va sumar una important victòria per 5 a 3 contra el GEiEG de Girona. Els codinencs, basant-se amb una bona defensa, es van posar per davant al marcador fins a arribar a dominar per 2-0 i va arribar a la mitja part guanyant per 3-2.
A la segona part els homes de Carles Marin van estirar el marcador fins al 5 a 3 final, tenint en tot moment el partit controlat.
Amb aquests 3 punts , l’equip surt de la zona de descens i ocupa plaça de promoció. Els dos pròxims partits amb el Vilassar i el Sentmenat seran claus per assolir la permanència a primera Catalana.

HOQUEI - Santa reflexió

Alguna errada en defensa, va fer que les noies d'en Parera no aconseguissin el tres punts a la pista del Mataró. 7 a 2 resultat final pel que fa el hockei femeni. Una primera part on es va arribar a la mitja part, amb un marcador d'empat a 1. Bon joc i bon àrbitratge. A la repressa els errors i la falta d'encert van fer que les Mataronines ampliessin la distància en el marcador, deixant a les santfeliuenques sense possibilitats d'anar a pel partit.

TENNIS - Primer partit de primavera pel Tennis

Les noies del club tennis han rebut el Cardedeu en uns partits molts clars pel que fa el dominant. Laia Ribera i Ivet Carner van guanyar els seus respectius partits per un doble 6 a 1 i per un 6 a 4 i 6 a 0. Per altra banda Carlota Sureda va perdre el seu partit per un 6 a 0 i un 6 a 2.
En els dobles, Laia Ribera i Carlota Sureda van perdre el seu partit en tres sets, arribant al taybreack.

FRONTÓ - Dos últimes derrotes pels de l'Atlètic

Aquest cap de setmana, els Atlètics disputaven els seus respectius partits fora de casa. Abrera i Sant Martí de Sesgueioles acollien la ultima jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis pels Santfeliuencs de l'Àtletic. Dos últims partits, tant pel segona com pel tercera i dues derrotes per igual resultat, 2 a 0.
Ara, els del fortí de Solanes els resta acabar el seu torneig social de Pàdel on hi participen més de 80 jugadors i jugadores.

dilluns, 2 d’abril del 2012

BÀSQUET - Sense excuses ni novetats

Partit emocionant del junior femení ahir al matí contra el Vilatorta. Una primerai última part dominada per les noies del Sant Feliu, però amb unes dues parts més fluixes que van portar el marcador a 48-58 favorable a les visitants. Una derrota més que les col·loca antepenúltimes en la classificació.