dimarts, 6 de març del 2012

TRIAL - Alba Villegas aconsegueix el liderat espanyol

Aquest cap de setmana la corredora de l'equip SHERCO team, Alba Villegas, ha quedat primera del campionat d'Espanya de femines, disputat a Córdoba. Un terreny humit i molt dur va dificultar molt la prova. La primera volta, anava segona a 2 punts de la primera, però al final de la segona volta l'Alba va afinar més i la jove corredora, amb 16 punts va aconseguir la victòria. Primera victòria, en la primera prova del campionat.

HOQUEI - Gran victòria del Fergo a Grado

El 9 Nou (via Antics Jugadors CHPSF)
El fergo aconsegueix la victòria després de dues derrotes consecutives. Els homes de Paco González es van endur el tres punts de la pista de l'Areces. Els santfeliuencs es van mostrar molt conservadors arribant així a la mitja part del partit sense moure el marcador. A mesura que avancaven els minuts l'Areces va començar a mostrar signes de cansament i va ser el moment en que el santfeliu va sortir més fort en atac i Marc Vila feia pujar el primer al marcador.
Poc després Altayó va fer el segon, és aquí on els homes de Paco González, van començar a creure en la victòria i a jugar més oberts en ataca buscant el tercer gol, però va ser quan l'Areces va aprofitar-ho i fer pujar el seu primer gol del partit.
Els de Grado es van créixer i van començar a crear més perill, però un gran Jordi Garcia sota els pals va aconseguir parar l'embestida dels Asturians. A les acaballes, Tirso Gómez va aconseguir fer pujar el tercer gol pels santfeliuencs, aconseguint, així, els tres punts més. Les derrotes del Lleida i del Tordera, fan que el Sant Feliu aconsegueixi la segona posició a tres punts del líder el Lloret.

HOQUEI - Poc premi pel primera catalana

El derbi de la Vall del Tenes acaba amb poc premi pels homes entrenats, aquesta setmana, per Paco González. Els jugadors del segon equip codinenc van plantar molta cara al Bigues i Riells, líder de la categoria i el van tenir contra les cordes durant tota la segona part.
La primera part la va decantar la gran eficàcia en els contra-atacs dels visitants situant un 3 a 1 al marcador a la mitja part. Als segons 25 minuts van ser d’un clar domini blanc-i-vermell, arribant a disposar d’una falta directa i un penal que els hauria permès empatar el partit, a 7 minuts del final.
Per contra, van fallar les dues ocasions i el Bigues va transformar la seva i el resultat final va ser de 2 a 5.
El bon partit dels jugadors codinencs els hi dona molta força per encarar els dos pròxims partits que són vitals per la permanència, amb el Taradell i el Caldes.

HOQUEI - Dues jornades en una, dues derrotes, però bon regust

El primer partit es va disputar a Olesa amb un resultat de 5 a 2 pels locals. Un inici fred de les noies de Parera, afectades també per la temperatura del pavelló, els hi va posar el partit molt complicat però tot i així no li van perdre la cara.
L’endemà s’enfrontaven amb el Voltregà al pavelló Francesc Cassart i conscients de la importància del partit van sortir a totes. Una defensa molt junta i un bon numero d’ocasions en atac van resultat amb un domini codinenc, però l’equip va ser esclau de les dinàmiques i va arribar a la mitja part perdent per 0 a 3. Als segons 25 minuts, i amb l’equip llençat a l’atac van encaixar dos gols més, només maquillat als últims minuts amb el gol de l’honor codinenc.
Malgrat el 1 a 5, l’Alba Macià ens acaba la crònica amb la següent reflexió: “Mals resultats per a la classificació però un aprenentatge: Hem de ser positives i mirar endavant juntes, perquè juntes podem fer moltes coses!”

FUTBOL - El Senior A aconsegueix un punt contra el Vic

El Senior A empata a 1 amb el VIC Riuprimer. Els jugadors dirigits pel Manel, van fer una primera part molt intensa, amb fases de molt bon joc local i clares ocasions de gol, tot i que els de la plana també en van generar. Resultat final de la primera part 0 a 0. A la represa, els visitants van sortir més enxufats, creant molt més perill a la porteria d'Oriol. Després d'un contraatac ben executat, el Vic va aconseguir desfer la igualada i fer pujar el primer gol al marcador. El Sant Feliu va intentar generar més pressió, i la sortida de Jep Nortes va revolucionar l'atac dels locals. Al minut 26 de la segona, el jove davanter va provocar un penal, que en Rubén no va perdonar, i el va col.lar al fons de la xarxa. L'últim quart d'hora els santfelieuncs van poder aconseguir la victòria, però la sort no els va acompanyar i el resultat final va er d'empat a 1.

FUTBOL - El Senior B apel.la a la èpica per rescatar un punt al municipal

Empat a 3 del B contra el Vallgorguina. Els jugadors locals van mostrar dos cares. Tot i possar-se per davant al marcador per mitja de Kike Martín als pocs minuts de l'inici del partit, el Vallgorguina va aprofitar una primera part molt espesa del St Feliu per remuntar el gol inicial i marxar al descans amb un 1 a 2 al marcador.
A la segona part el Sant Feliu va sortir més decidit però va errar múltiples ocasions, i a meitat de la segona part els visitants van ampliar el marcador a 1 a 3 al transformar una falta. Els últims 20 minuts el partit ja es va jugar a l'àrea visitant però els locals no afinaven la punteria. La insistencia va fer que als minuts de descompte, es produïs l'empat amb dos gols, marcats per Aleix i Josua. Aquest punt manté 8e l'equip a la zona tranquil.la de la taula. Recordem que el Senior B ja ha remuntat 3 partits al minuts de descompte.

BÀSQUET - El que passa quan es juga una tarda de diumenge...

El Junior Femení perd 40 a 34 amb el Pineda de Mar en un partit molt igualat. Unes 4 parts molt intenses per part dels dos equips, però amb més encert pel Pineda que li va donar la victòria final per 6 punts de diferència. Jugar al final del cap de setmana passa factura per les noies del junior.

TENNIS - L'infantil del tennis s'entrebanca amb el Sant Cugat

Aquest cap de setmana les joves promeses del club tennis Sant Feliu, les infantils Ivet Carner, Laia Ribera i Carlota Sureda van perdre els seus respectius partits contra el Club Natació Sant Cugat. Destaquem el partit de dobles, on les santfeliuenques Laia i Ivet, han mostrat la seva millor cara i han aconseguit una victòria dels tres sets disputats: 7a 5, 4 a 6 i 10 a 8.

TRIAL - Èxit de participació en el trial de clàssiques

Ahir, Gallifa tornava a ser, per un dia, capital del trial de clàssiques. 110 pilots van formar part de la setena edició del trial de clàssiques dels Cingles. 7 quilòmetres distribuïts en 12 zones han aconseguit un any més consolidar aquesta prova puntuable per la copa catalana. Des del Moto Club Cingles del Bertí volen donar les gràcies a tots els ens que han fet possible que aquesta edició fos un èxit, Ajuntament, ADF, propietaris dels terrenys i tota aquella gent que desinteressadament ha col·laborat en aquesta edició.