dimarts, 22 de maig del 2012

HOQUEI - Ensopegada mínima a Santa Eugenia de Berga

Desprès de 8 jornades sense coneixer la derrota, el Sènior A va perdre aquest diumenge a Sant Eugenia per 2 a 1.
El principi del partit va ser molt electric, i quan nomès s'havien jugat 4 minuts de partit, Eloi Nortes avançava al Sant Feliu fent el 0 a 1. Els locals responien a aquest gol capgirant el resultat fent dos gols seguits abans del minut 15. Amb 2 a 1 al marcador en nomès 15 minuts, semblava que es podria veure un partit amb molts gols. Els dos equips però es van anar situant millor al camp i el partit es va tornar igualat i el marcador ja no es va moure.
A la segona part el Sant Feliu va intentar remuntar, però sense exit, tot i que al final del partit, el porter Santfeliuenc va pujar a l'atac i va rematar una falta que podia haver suposat l'empat.

FUTBOL - Calendari social atapeit

El Club de futbol Sant Feliu prepara un final de temporada ple d’actes. El primer de tots és el dia 1 de juny que faran el sopar de cloenda de la temporada.
El 9 de Juny el club prepara un merescut homenatge a Edu Castro, organitzant un partit entre els amics de Pandiani i el Senior del Club i abans hi haurà un partit amistós amb antics jugadords.
El 17 de juny hi haurà l’acte més seriós amb l’Assamblea de Socis i el 29 i 30 de juny hi haurà els 24 hores de futbol 7.
Emocions fortes per aquest més de juny.

HOQUEI - El primera catalana ens està acostumant als resultats gairebé d’handbol. Aquesta setmana van guanyar per 8-9 a la pista del Lloret en un partit marcat pel to relaxat de tot plegat. Només quatre jugadors de pista pels locals i cinc pels visitants, partit a temps corregut i un arbitratge que va afavorir l’espectacle del Lloret van ser els ingredients necessaris per poder veure 17 gols. La primera part va ser de clar domini local, però els codinencs van poder reduir les diferencies a pocs minuts per la mitja part fins al 5 a 4.A la segona part, amb una millor defensa dels codinencs, es van poder posar per davant al marcador i endur-se el darrers tres punts de la temporada que els deixen novè amb 32 punts.

Els homes de Paco Gonzalez no van mostrar cap mena de pressió a un Alcobendas hipermotivat. Els madrilenys són un dels equips que lluita per la quarta placa d'ascens a Ok Lliga, i això va fer que no fallessin. Era un dels partits més importants de la temporada, ja que són dos rivals directes a l'ascens, però el Fergo es va entrebancar amb una defensa molt seria i aprofitant les ocasions que van tenir en atac. Dos gols a la primera part i un a la segona, van deixar les aspiracions dels santfeliuencs en res. 3 a 0, sent l'únic partit d'aquesta temporada, que el fergo acaba sense fer cap gol. Ara toca pensar en dissabte. Últim partit al municipal davant del Vilafranca com a final de temporada a casa i aconseguint d'aquesta manera els ultims tres punts davant de l'afició.

HOQUEI - Partit de costellada a Lloret

El primera catalana ens està acostumant als resultats gairebé d’handbol. Aquesta setmana van guanyar per 8-9 a la pista del Lloret en un partit marcat pel to relaxat de tot plegat.
Només quatre jugadors de pista pels locals i cinc pels visitants, partit a temps corregut i un arbitratge que va afavorir l’espectacle del Lloret van ser els ingredients necessaris per poder veure 17 gols.
La primera part va ser de clar domini local, però els codinencs van poder reduir les diferencies a pocs minuts per la mitja part fins al 5 a 4.A la segona part, amb una millor defensa dels codinencs, es van poder posar per davant al marcador i endur-se el darrers tres punts de la temporada que els deixen novè amb 32 punts.

HOQUEI - El Femeni acaba la lliga amb un bon regust de boca

Aquesta setmana es van disputar dos partits. El dimecres les noies d'en Parera s'enfrontaven al Bigues. Aquest derbi és un dels partits més esperats de la temporada, on les noies del club feia molt de temps que volien la victòria. Repetint l'esquema de la setmana passada, una molt bona defensa va fer que el resultat final fos un ajustat 2 a 3, i que les santfeliuenques s'enportessin els tres punts de la pista del Bigues.
Pel que fa al partit de dissabte, últim partit i a casa, s'enfrontaven contra el Mollet. A la primera volta, quan les noies d'en Parera van visitar a les molletenques, van patir un rebés molt dur, perdent el partit per un contundent 10 a 2 i deixant la moral molt tocada. Ara a casa, i sent l'últim partit davant de l'afició, volien capgirar el marcador i així va ser. Un partidàs és el que es va poder veure al pavellò on les santfeliuenques van fer 5 gols sent superior des de l'inici fins al final. A l'espera de confirmar-ho del cert o no, la propera temporada es mantindran a la mateixa categoria. Des del tujugues volem felicitar a les noies del club per aquest final de lliga i per les facilitats que ens han donat durant tota la temporada per poder fer les cròniques de l'equip. Acabem la crònica amb les paraules d'Alba Macià, que ens han fet molta il.lusió i que diuen el següent: "Vull acabar donant les gràcies al tujugues i a tots aquells que
setmana rere setmana heu confiat en nosaltres apostant que guanyavem a la lliga tujugues! Moltes gràcies de part de totes!"

AUTOMOBILISME - L'equip Autopaint Endurance Team es presenta en societat

Aquest dissabte es va presentar en societat l'equip santfeliuenc Autopaint Endurance Team que disputarà les 24 hrs. al circuit de Catalunya a Montmeló.
A la carpa instal·lada a la plaça hi havia una pantalla amb fotos i vídeos de l'equip i una exposició de la moto de carrera, una Yamaha R1, i de les equipacions oficials dels pilots. El 4 pilots, el cap de mecànics, els ajudants, els controladors de temps, fisioterapeutes i tots els col.laboradors logístics es van donar a conèixer davant de tot el públic que es va reunïr a la placa. Enric González, cap d'equip, va destacar que un dels objectius principals és aconseguir arribar fins al final i poder optar al trofeu de debutants. Molta sort als santfeliuencs en aquesta cita dels dies 7 i 8 de Juliol.

BÀSQUET - Una dosi d’alegria

Un cop acabada la Lliga, el Junior femení ha seguit jugant una mini lligueta de 6 equips. Aquesta vegada però, uns equips més igualats en nivell, cosa que ha fet que les noies del Sant Feliu hagin guanyat 2 dels 3 partits de la lligueta. Aquesta cap de setmana van jugar contra un rival inferior a elles que les va fer guanyar pel doble, acabant 34 a 63. Amb aquesta victòria, les noies del femení tornen a posar-se les piles i amb més ganes que mai de guanyar els dos partits que li queden.

dilluns, 21 de maig del 2012

HOQUEI - El Senior B guanya el derbi dels Cingles.

El Sant Feliu B va acabar la lliga amb victòria per 0 a 1 davant del Bigues. Els Santfeliuencs van fer un partit serios que va ser molt disputat i amb poques ocasions. El Bigues va portar l'iniciativa als primers minuts tot i que amb poques ocasions. Mica en mica el Sant Feliu va anar trobant el seu lloc al camp i això va fer que el partit no tingues un dominador clar. Abans del descans el Bigues es podia haver avançat però Oriol ho va evitar en una gran aturada. A la segona meitat el Sant Feliu va ser el que va agafar la iniciativa i acostar-se més a l'area rival. A falta de 20 minuts, Guillem Meia, jugador del juvenil que havia reforçat al Sènior, va fer un autentic golas desde fora l'àrea que suposava el 0 a 1. Fins al final del partit el Bigues va intentar l'empat però el Sant Feliu va estar molt serios defensivament i no va donar opcions als locals.