dimarts, 8 de maig del 2012

HOQUEI - El Fergo Aisa aconsegueix l’ascens a OK Lliga

L’equip codinenc ha aconseguit aquest cap de setmana l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei espanyol. Els homes de Paco González aquesta setmana descansaven, però la disputa del partit ajornat entre el Mataró i l’Alcobendas s’ha convertit en clau per l’ascens.

Els del maresme s’enfrontaven a l’equip madrileny jugant-se les seves últimes opcions d’ascens a OK-Lliga i van sortit del tot enxufats. Molta igualtat a la primera part, trencada per la rauxa dels locals a la segona posava el definitiu 6 a 2 al final del partit.

Amb aquesta victòria del Mataró, el Fergo Aisa Sant Feliu aconseguia matemàticament l’ascens de categoria a quatre jornades del final

HOQUEI - Ara resulta que amb un punt no n’hi ha prou

La combinatòria de resultats i l’ajornament d’un partit d’aquesta jornada fa que el primera catalana no en tingui prou amb l’empat aconseguit a Sentmenat per certificar la permanència.

I és que l’equip de Carles Marin no va poder superar al Sentmenat tot i protagonitzar un derbi dels que fan afició. L’equip va sortir a jugar encongit i possiblement sobre-pressionat per la importància del partit i va encaixar un 3 a 0 contundent en pocs minuts de partit.

Amb el gol de Jassel Oller a pocs minuts del descans l’equip semblava recuperar i el to, i el que era només uns suposició al final de la primera part, es va convertir en una realitat al principi de la segona.

Una arrencada impressionant de l’equip, amb un augment de solidesa defensiva i a la porteria els va posar per davant al marcador amb el 3 a 4, però els locals no es van arronsar i a falta de tres minuts feien l’empat a 4.

En aquest últims minuts, una falta directa per cada equip i un penal del Sentmenat no van ser suficients per desfer l’empat i el repartiment de punts va afavorir als locals que ja s’asseguraven la permeància. Al Sant Feliu li tocarà esperar.

HOQUEI - Dissabte, festa grossa!

El club ja ho havia previst així, però ara tenim la certesa que hi haurà festa si o si! Després del partit que enfrontarà al Sant Feliu amb el Tordera el club ha previst la celebració amb l’afició de l’ascens a l’OK-lliga.
El club, juntament amb l’ajuntament han editat un spot promocional del partit per intentar omplir el pavelló com mai s’ha vist abans en un partit d’hoquei per celebrar tot just aquesta fita històrica.
Podeu trobar al vídeo a la web de l’ajuntament i al Facebook del Tu Jugues!

FUTBOL - El Sant Feliu supera al Caldes per 1 a 4.

Gran victòria dels nois del Sènior A en la seva visita a Caldes. Els Santfeliuencs van fer un gran partit en el derbi d'ahir al matí i van demostrar la seva superioritat. El partit va ser fora disputat. A la primera part els dos equips van tenir poques ocasions, i nomès Aaron va poder marcar i situar el 0 a 1 amb el que s'arribava al descans. A la represa el partit seguia igualat. Quan es portava un quart d'hora de joc, Tachu ampliava la distancia a 0 a 2. El Caldes reduiria diferencies amb el 1 a 2, però el Sant Feliu va arribar millor al final del partit i Ruben i Eloi posaven el 1 a 4 final, que va deixar congelada a la bullent afició local.

HOQUEI - Tot esforç té la seva recompensa

El femeni d'hoquei guanya al Palau de plegamans per un ajustat dos a un. El partit va començar molt igualat per part dels dos equips, però les visitants van fer el primer gol del partit i tot es va complicar. Poc a poc, amb esforç i paciència, l'empat va arribar. Un partit que les noies d'en Parera van aguantar i van lluitar per la victòria. En aquest moment del partit, va ser quan la veterania de Maria Miralda, va sorgir i fer el gol que dones la victòria. Amb el 2 a 1 al marcador, l'objectiu va ser aguantar la pilota i fer que el minuts passesin per aconseguir aquesta vitaminica victòria, que dona alegria al vestidor i d'aquesta manera deixen enrrera la ultima posició de la classificació.

FUTBOL - El B ha de suar per guanyar al Cèltic.

El Sant Feliu es va imposar per 2 a 3 al Celtic les Franqueses, en un partit en que va mostrar 2 cares. Els santfeliuencs van fer una mala primera part, desconcertats en defensa, i sense solucions en atac van permetre que el Cèltic es poses per davant al marcador. Tot i això, abans de la mitja part, Jacob feia l'empat 1. A la segona part el Sant Feliu va canviar totalment i va sortir més concentrat. En una bona segona part, i desprès de diverses ocasions, Aleix feia un doblet que donava el 1 a 3. El Celtic poc podia fer i el marcador encara es podia haver ampliat, però gairabè al minut 90 els locals van escurçar diferències amb el 2 a 3 que ja seria definitiu.

FRONTÓ - Els pelotaris de solanes al OPEN DE FRONTENNIS DE CAN JULI

L'equip Atlètic estava format per la combativa tripleta Lopez-Paez-Reglà i han aconseguit arribar a quarts de final, on en una partida frec a frec, els codinencs han perdut contra la parella de 9Barris, parella experimentada de 1ª Categoria i futuribles a Honor.