dimecres, 6 de juny del 2012

FUTBOL - Victòria amb festival de gols.

El Sènior A va guanyar per 3 a 5 a Moià en l'última jornada de lliga. El partit va tenir un inici trepidant, i quan nomès s'havien jugat 8 minuts el Sant Feliu ja guanyava 0 a 2 amb gols de Jonathan i Tachu. Semblava que tot anava de cara, però incomprensiblement el Sant Feliu es va descontrolar, i en 8 minuts el Moià va fer 3 gols que capgiraven el marcador. Desprès d'aquests 16 minuts bojos, els dos equips es van calmar i la resta de la primera part va ser equilibrada. Abans del descans però Aaron feia l'empat a 3. A la segona part el Sant Feliu va fer valer la seva qualitat per dominar i a falta de 20 minuts Ruben feia el 3 a 4 de penal. A 10 minuts del final, Jonathan feia el 3 a 5 definitiu. El Sènior tanca la lliga en 4a posició.

HOQUEI - Últim partit de lliga a primera divisió

El Fergo Aisa Sant Feliu va perdre a Galícia el darrer partit de la temporada davant d'un Ordenes que havia de guanyar per assegurar-se matemàticament la permanència. Els Gallecs van sortir molt enxufats per aconseguir els tres punts, tant és així, que al descans, el Fergo perdia per 0 a 3. A la repressa, Vivet feia pujar el primer gol pels santfeliuencs, però l'alegria va durar poc, i l'Ordenes va apretar una mica més per no deixar perdre el partit que des de l'inici tenien de cara. Tres gols més a la segona part i un més pel santfeliu, obra del capità Marc Vila, van tancar l'electrònic d'Ordenes. Final del partit 6 a 2. Tot i la derrota, el Fergo acaba la temporada segon a nacional espanyola. Una temporada rodona, que comencava amb la copa del princep i que acaba amb l'ascens de categoria. Propera estació OK LLIGA !!!

ACTUALITAT - Recepció a l'Ajuntament, del Fergo Aisa Sant Feliu i l'Aleví A del Futbol.

L'Ajuntament va realitzar dijous 31 de maig una recepció oficial a la 1a plantilla del Fergo Aisa Club Hoquei i l'Aleví A del Club de Futbol. Enguany aquests dos equips han assolit l'ascens de categoria realitzant una temporada triomfant.
Els jugadors de les dues plantilles van fer un brindis per celebrar la victòria i es van fer una fotografia per immortalitzar aquest moment històric.
L'equip d'hoquei el proper any jugarà a la màxima divisió nacional, la OK LIGA, després d'haver quedat en segona posició aquesta temporada a 1a División Nacional.
Destacar també que l´Aleví A de futbol, a banda de l'ascens, ha realitzat uns números d'escàndol, assolint la victòria en tots els partits, menys un, dels que ha jugat.

TRIAL - En Toni, no para

Un altre èxit per l'esport Sant Feliuenc, és en Toni Guillen. El jove pilot, a dalt de la flamant FIDAN X3, va guanyar la primera prova de la Copa Catalana de Trial KidsCup. Aquesta prova, es disputa en quatre escenaris, L'Esquirol, Sant Antoni de Vilamajor, Setcases i Athletic Club de Terrassa. De les quatre en Toni ja en té una.
Pel que fa a la copa Osona, de les sis proves disputades i a falta d'una, en Toni va primer. Això significa que ja és campió de la copa, a falta de l'ultima prova que es disputarà el 17 de Juny a Calldetenes. Des del Tujugues volem felicitar aquest jove santfeliuenc que amb la seva curta edat, està guanuyant totes les proves que disputa. Per molts anys Toni !!!

BÀSQUET - El Sant Feliu guanya la copa federació

El gran partit del Junior Femení ahir al Municipal va donar la victòria a les santfeliuenques i les va col·locar en primera posició guanyant així el torneig d’aquesta temporada. Les noies del Sant Feliu van fer un gran últim partit molt disputat tant a la pista com a les grades, ja que es jugaven la primera posició i tots dos equips volien la victòria. Però la veritat és que el partit va ser clarament dominat pel Sant Feliu, tot i que als últims minuts el marcador es va ajustar més fins arribar al final amb un resultat de 49 a 47.