dimarts, 15 de maig del 2012

HOQUEI - Més de 600 persones celebren l’ascens a l’hoquei lliga

Foto: Núria Vila
El pavelló Francesc Cassart de Sant Feliu és va vestir de gal·la per celebrar l’ascens a OK-Lliga. Més de 600 persones vestides amb els colors blanc i vermell van animar sense parar durant els 50 minuts de partit, i van explotar de joia quan els col·legiats van assenyalar-ne el final. 

Tot seguit el cava, l’aigua, les mantejades i la pirotècnia van conquerir el pavelló i la festa entre jugadors i aficionats és va allargar més d’una hora. Marc Vila, Paco González i Ernest Colom van ser els encarregats de dirigir-se a l’afició i de fer-los arribar el seu agraïment per l’esforç de tota la temporada.

HOQUEI - Victòria d’orgull contra el Tordera

Foto: Núria Vila

L’equip va estar a l’alçada del que els aficionats li estaven donant i es va imposar al Tordera per 6 a 5, en un partit que si arriba a hi arribar a haver gaires coses en joc s’hagués pogut complicar molt. 

L’actuació arbitral dels senyors Galan i Benítez va semblar que es volien apuntar a la festa i es van dedicar a posar emoció al partit amb una sèrie de decisions insòlites. Però el jugadors de Paco González, lluny d’arronsar-se i de relaxar-se un cop l’ascens ja era matemàtic, van lluitar el partit com si els hi anés la temporada. 

Després d’una primera part de domini codinenc, que va acabar amb el marcador de 2-0, els del maresme van capgirar-lo fins al 2-3. Els locals van reaccionar i tot i els successiu empats del Tordera, i no va ser fins al minuts finals que es van posar per davant amb un 6 a 5. 

Menció a part mereix la figura de Tirso Gómez, que porta 15 gols, si no ens hem descomptat en els últims 4 partits i es converteix en el màxim anotador de l’equip. 

HOQUEI - Últim partit del catalana a Sant Feliu

El primera va protagonitzar el divendres a la nit un partit ben estrany amb el Mataró. El resultat de 8 a 10 parla per si sol, tot i que la sensació que va deixar el partit és ben estranya. 

Deixant de banda les decisions arbitrals, que no van ser gens encertades, l’equip no va ser capaç de dominar el partit en cap moment, i una defensa excessivament tova el va deixar exposat a la gran capacitat de definició dels maresmencs, que es jugaven l’ascens de categoria. 

L’equip va acabar el partit jugant amb dos jugadors de pista, fruit d’una errada incomprensible de la banqueta codinenca que va alinear 4 jugadors després que l’àrbitre els sancionés amb una targeta blava. Això va suposar dues targetes blaves més per l’equip i va provocar que els codinencs acabessin el partit amb només Tirso i Jassel a pista.

HOQUEI - Permanència de rebot

Tot i la derrota de l’equip de Carles Marin del divendres, el dissabte el partit que enfrontava al Taradell i el Barbera es va resoldre favorablement per els interessos codinencs. L’equip necessitava una derrota del Taradell per assegurar-se matemàticament la permanència i així evitar haver d’anar a Lloret a jugar-s’ho tot.

La victòria del Barbera per 6 a 2, fa que el Sant Feliu s’asseguri la permanència a primera catalana un any més.

Esperem que la temporada que ve, les coses es facin millor i l’equip estigui a la posició que li pertoca pel nivell que té.


FUTBOL - Un Sant Feliu espes empata a 2 amb el Centelles.

El sènior A va començar el partit amb molta intensitat i fruit d’això al minut 5 ja guanyava. 1 a 0 amb gol d'Aaron. Semblava que el partit seria fàcil, però els locals no es van trobar còmodes en el camp. El Centelles mica en mica va anar agafant el control del partit i al minut 25 va empatar a 1. Els visitants van seguir insistir, i tot i que el porter local Oriol va aturar un parell d'ocasions clares, no va poder evitar el 1 a 2 just abans del descans. A la represa el Sant Feliu va fer canvis ofensius i al minut 55 va fer el 2 a2 amb gol de Tachu. A partir d'aquest moment el Sant Feliu va anar a per la victòria però amb molt poc ordre i una mica de precipitació. Fins al final hi va haver poques ocasions clares i el marcador ja no es va moure més.

FUTBOL - Al Sènior B li volen els punts als últims minuts

El Sant Feliu va ser força superior al seu rival, i ja a la primera part va ser dominador clar del partit. Desprès d'algunes ocasions, a la mitja hora de joc Jacob inaugurava el marcador i feia el 1 a 0 en una bona jugada col·lectiva del Sant Feliu. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part. A la segona part va seguir el domini del Sant Feliu, però la falta de punteria i la bona actuació del porter visitant, no permetien ampliar el marcador. A falta de 10 minuts, en la jugada polèmica del partit, l’àrbitre va xiular un penal molt rigorós a favor dels visitants i va expulsar al porter del Sant Feliu.
Els Ramassà va transformar el penal que era el 1a 1. Tot i jugar amb un jugador menys, els locals van intentar guanyar el partit, però a l'últim minut, el Ramassà feia el 1 a 2 que derrotava injustament al Sant Feliu.

PATINATGE - Èxit de resultats pel patinatge artístic

Foto: Facebook Patinatge CHSF
El passat dissabte 5 de maig, es van preentar a la prova d'iniciació C i B a Bigues algunes de les patinadores del club patins sant feliu. D'aquesta manera, Ariadna Lezcano, Mireia Sànchez i Elsa Hernáiz han aprovat el lliure C fet que fa que pugin al nivell B. 
La Mireia Sànchez i l'Aida Hernáiz també van aprovar la primera escola de C. També s'ha de reconèixer l'esforc que han fet Aida Vila, Carme Rotllán i Elisenda Castellet que s'han quedat a les portes de la pujada de nivell. 
Aquest cap de setmana, Granollers va acollir el campionat Juvenil de Barcelona. Nerea Wiss, patinadora del club, va quedar sisena per lliure, fet que li deixa la porta oberta per anar al Campionat de Catalunya. 
Per la seva part, el germà, en Javi Wiss, va disputar a Lliçà de Vall el campionat Juvenil de Barcelona, que es va disputar a Granollers. En la modalitat d'individual masculí, en Javi va fer pòdium assolint la segona posició i en parella de artístic, juntament amb la Nerea van quedar primers.

FRONTÓ - L'Atletic salva la categoria en l'ultim sospir

Foto: www.facebook.com/ClubAtletic
Els frontons de Bac de Roda, eren l'escenari perfecte per disputar el partit de promoció entre els pelotaris santfeliuencs i els de l'Abrera. En Pep Reglà i en Josep Lòpez van ser els encarregats de endur-se la victòria en l'ultim sospir. Aquesta victòria fa que els codinencs del club atlètic Sant Feliu salvin la categoria i l'any que ve disputin altre cop la lliga. Moltes felicitats als atletics !!!

POBLE - S'entreguen els premis del concurs de fotografia esportiva

Foto: www.santfeliudecodines.cat
Divendres es van lliurar els premis del I Concurs de Fotografia esportiva convocats per la Comissió de Noves Activitats Esportives i el Club Futbol Sant Feliu. Dues categories són les que es van establir per fer el repartiment de premis. Pel que fa la categoria d'esport a sant feliu, José Romero, Pol López i Assumpció Sans van ser els premiats. En la categoria Futbol a Sant Feliu, la guanyadora de les dues entrades per anar veure un parit del Barça o de l'Espanyol va ser Montse Tantinyà.