dimarts, 1 de maig del 2012

FUTBOL - El Sènior A s'imposa per 3 a 2 a un combatiu Calldetenes

El Sant Feliu, tot i tenir diverses baixes, no es va deixar sorprendre pel Calldetenes, i va tornar a sumar 3 punts davant l'afició del Municipal.
Tot just començar el partit, Roger va avançar als locals i va posar el 1 a 0 al marcador que no es mouria en tota la primera part. La segona part va ser molt més moguda. Quan només s'havien jugat 10 minuts d'aquest segon temps, Leva feia el 2 a 0, que semblava havia de donar tranquil·litat al Sant Feliu.
El Calldetenes no va abaixar els braços i ràpidament va reduir distancies amb el 2 a 1 que ho deixava tot obert amb mitja hora per endavant. A falta de 15 minuts Aaron feia el 3 a 1 que semblava definitiu. El Calldetens però va tornar a posar els nervis als locals fent el 3 a 2. Els últims 10 minuts els dos equips van tenir ocasions clares però el marcador no es va moure.
Amb aquest resultat, el sènior A encadena 6 jornades sense conèixer la derrota, amb 3 victòries locals i 3 empats a domicili, que donen una bona confiança per el derbi de la setmana vinent davant el Caldes.

HOQUEI - Esperant que s’acabi la temporada

Esperar que s’acabi la temporada i tornar a començar des de zero, és el que li queda per fer al femení del Fergo Aisa Sant Feliu per posar fi al calvari de temporada que estan tenint.
Aquesta setmana un altre derrota per les noies de Josep Parera, en aquesta ocasió amb l’Sferic de Terrassa per 6 a 1.
Si hem d’extreure una lectura positiva del partit, podem destacar que durant els segons 25 minuts només van encaixar un sol gol.

HOQUEI - Un peu i mig a l’OK Lliga, per la porta gran

Victòria de molta classe en el primer partit del anomenat “Tour Malet” del Fergo Aisa Sant Feliu.
Diumenge al matí, l’equip de Paco González s’enfrontava al Geieg, rival directe dels codinencs per optar a l’ascens a OK Lliga.
Per tots es conegut com li costa jugar a l’equip el diumenge al matí, i com li costa guanyar quan juga en pistes de parquet, i la primera part del codinencs va ser un reflex d’això. Tot i estar ben posat en defensa els gironins es van posar per davant del marcador per 2 a 0, però a dos minuts de la mitja part Tirso reduïa la distància i ho deixava tot obert per la segona part.
Els segons 25 minuts del Sant Feliu, van ser probablement els millors de la temporada. Fruit d’això l’equip va capgirar el marcador fins al 2 a 7 final, amb un autèntic recital de Tirso Gomez que va fer tres gols més, i una fiabilitat espectacular de Jordi Garcia la porteria. La resta de golejadors del Fergo Aisa van ser Ramon Altayó, Roger Valls i Marc Fajas.

Multiple opció d’ascens

Matemàticament existia la possibilitat d’ascens a l’OK lliga el passat cap de setmana, però la victòria de l’Alcobendas ho va deixar en res. Es dona la circumstància que el partit que enfronta aquest dissabte Mataró i Alcobendas donaria l’ascens matemàtic si es produeix la victòria dels maresmencs. O fins i tots un
Tot i això, el que pren més força a l’hora de l’ascens és el partit que enfrontarà el 12 de maig al Sant Feliu i el Tordera al pavelló Francesc Cassart de Sant Feliu, que sigui com sigui s’ha de convertir en una autèntica festa.

FUTBOL - Desafortunada derrota del B davant el Pitres

Els nois del sènior B van perdre per 3 a 1 en la seva visita al camp del Pitres. Els Santfeliuencs van fer un partit bastant seriós, però alguns errors puntuals els van condemnar a la derrota. La primera part va ser força igualada. Els locals portaven la iniciativa del joc però el Sant Feliu estava molt ben posat en defensa i no donava opcions als Locals.
A la mitja hora, un error en una passada de la defensa cap al porter va suposar el 1 a 0 dels Locals. Al minut 40, Miquel empatava el partit al transformar una falta directa. Just a la última jugada de la primera part, una contra dels locals posava el 2 a 1.
A la represa el Sant Feliu va avançar una mica les línies en busca de l'empat i un una centrada per la banda va demanar penal per unes possibles mans que l’àrbitre no va assenyalar.
Als 10 minuts de la segona, un mal control d'un jugador Local va anar a tocar a les mans d'un defens Santfeliuenc. Aquest cop l’àrbitre si que va considerar penal que suposava el 3 a 1. La resta de la segona part el Sant Feliu va tenir més control de la pilota, però tot i així no va crear gaires ocasions per acostar-se al marcador.
El Pitres podia haver ampliat la distancia en dos o tres ocasions. El Sant Feliu no va abaixar els braços i va intentar marcar fins l'últim minut però va topar amb el porter local.

HOQUEI - A un punt de la permanència

El primera catalana del Fergo Aisa Sant Feliu gairebé s’ha assegurat la permanència a Primera Catalana després de la victòria d’aquest divendres. Els jugadors de Carles Marin es van imposar per 5 a 1 al Olot, rival directe per les places de permanència.
Tot i això, l’equip, una jornada més estava marcat per les baixes dels germans Boluda i de Xavi Rubio, i va haver de completar la convocatòria amb els germans Fajas i el juvenil Oscar, que ja s’estan convertint en habituals.
El Sant Feliu va basar la seva victòria amb una sòlida defensa i una bona actuació de Marçal Olivan a la porteria i amb uns gran segons 25 minuts. La primera part es va acabar amb un solitari gol de Jassel Oller, però a la segona part dos gols de Vivet, Oriol Martinez i Marc Fajas van posar el 5 a 1 definitiu.
Amb aquest resultat, l’equip només necessita sumar un punt per assegurar-se matemàticament la permanència.

TRIAL - Líder de la Copa Osona a dues proves del final

El jove codinenc Toni Guillem, equipat amb la seva Fidan X3 lidera la categoria aleví de la Copa d’Osona. Aquest cap de setmana es disputarà la penúltima prova del campionat a Sant Joan de Vilatorrada on en Toni pot gairebé assegurar-se el primer lloc de la classificació.

L’esport codinenc té el futur assegurat!