dimecres, 21 de març del 2012

FUTBOL - Victòria treballada davant del Torelló.

El Senior A es va imposar ahir al matí per 3 a 2 al Torelló. Es preveia un partit molt disputat entre els dos equips que lluiten a la part alta de la taula, i així va ser. El partit va começar molt igualat.Als primers minuts, el Sant Feliu portava la iniciativa del joc i feia timides aproximacions. Però el Torelló va aprofitar una jugada de desproposits defensius adelantar-se al marcador.
Els locals només van necessitar 5 minuts per igualar el partit per mitjà de Tachu, i just al minut 45 un gran gol de Ricard possava el 1 a 2 amb el s'arribava al descans. Quan tot just es portaven 5 minuts de la segona part, una contra ben executada va servir al Torelló fer el 2 a 2. El partit estava molt disputat, però el Sant Feliu tenia el domini del partit, i amb algunes ocasions clares per marcar.
Fruit de la insistència va arribar el 3 a 2 obra d'Aaron, que havia sortit desde la banqueta per revolucionar el partit. El Torelló va poder empatar en una doble ocasió a l'últim minut, que va donar un bon ensurt als assistents al municipal. Al final però 3 punts que mantenen al equip a la 4ª posició de la taula.

FUTBOL - El Senior B pot fer un #sotrac a La Garriga però acaba demanant l'hora.

El duel de filials entre el St Feliu B i la Garriga B, es va decantar clarament pels locals tot i el 4 a 3 final. Els nois del B van sortir disposats a retrobar-se amb la victòria després d'unes setmanes amb resultats negatius, i als 10 minuts ja podien haver sentenciat el partit, però van desperdiciar diverses ocasions. L'inici havia estat molt elèctric i els locals es van avançar al minut 10, però ràpidament La Garriga empatava i de nou el Sant Feliu es tornava a posar per davant al minut 20. La primera part va acabar 2 a 1 despres de més ocasions errades pel Sant Feliu. La segona part va començar igual que la primera, amb el Sant Feliu dominant i creant infinites ocasions fins a fer el 3 a 1. Semblava que tot estava finiquitat, però a falta de 10 minuts, els visitants feien el 3 a 2 per posar emoció. El Sant Feliu va ampliar de nou la distancia amb un gol de penal. El 4 a 2 era definitiu però La Garriga feia el 4 a 3 a l'últim minut.

HOQUEI - Dos de dos, l'ascens cada cop més a prop

Cada cop més, l'objectiu del Fergo per aquesta temporada es va fent realitat. Aquest cap de setmana els homes de Paco Gonzalez es disputaven els tres punts a la pista del Raspeig. Un rival que està a la part baixa de la taula amb només 10 punts. Els santfeliu va comencar molt seriós i ben col.locats en defensa. Però la mala sort va fer que al minut els locals fessin el primer gol, desmuntant tot l'esquema incial.

Però el santfeliu es va recuperar i va aaribar al descans amb un 1 a 3 al marcador. Tirso Gòmez, Jordi Casabayó i Marc Vila van ser els encarregats de fer pujar els tres gols. A la repressa Marc Vila augmentava el marge fent el quart, però només dos minuts més tard els alacantins feien el segon. A les acaballes del partit, Tirso Gòmez va tancar el marcador fent el cinqué. 2 a 5 a favor dels visitants, el Fergo que aconsegueix la segona victòria consecutiva i fa un pas més cap a l'objectiu de la temporada, l'ascens a OK lliga.

HOQUEI - Empat estèril del primera catalana

Després de la dura ensopegada de la setmana passada a la pista del Taradell, aquesta setmana els homes de Marin tenien una revalida important amb el partit que els enfrontava al Caldes.
Tot i fer un partit molt seriós, l’empat final potser és el resultat més just, vista la igualtat de tot el partit. Els visitants van anar per davant del marcador tot el partit, però la insistència dels codinencs van posar el 2 a 2 definitiu al marcador a falta de dos minuts del final.
Però, més enllà del resultat, la notícia del partit va ser l’ensurt protagonitzat per Adrià Parellada i Xavi Rubio, que en una jugada fortuïta van xocar i van quedar commocionats. La pitjor part se la va endur el Xavi Rubio que va passar la nit en observació en un hospital barceloní. Per sort però tot va quedar en un ensurt i els dos jugadors estaran disponibles per el partit d’aquesta setmana a Girona.

BASQUET - Això de perdre es converteix en rutina.

Una setmana més les noies del junior femení perden davant un rival més fluix que elles. Tot i estar molt igualat el partit, en moments d’empat o de derrota per pocs punts, el junior femení no va saber aprofitar les ocasions per a guanyar, i van acabar perdent per 45 a 35 davant l’Argentona. Cal remarcar també que només eren 6 jugadores per jugar els 40 minuts.

TENNIS - El tennis femení a les pistes de sant feliu

Aquest cap de setmana les santfeliuenques del club tennis van rebre les del club tennis les franqueses. Laia Ribera i Carlota Sureda van guanyar els seus respectius partits en dos sets. La tercera jugadora, Ivet Carner va perdre en el tay breack. Pel que fa als dobles, Laia Ribera i Carlota Sureda van guanyar amb un 6 a 1 i un 7 a 6.
Aleví masculí es va enfrontar el centre d'esports vallès, perdent per 1 a 3.

PÀDEL - Actualització de la Lliga

Avui farem un repàs a la lliga de pàdel que es disputa a solanes. El club atlètic a engegat una lliga amb 4 grups masculins i un de femení.
Pel que fa al grup A, El Pep Acosta i l’Eloi Nortes amb tres victòries estan empatats amb el Jordi Cruz i el Santi Cases, fent que aquest grup estigui molt emocionant.
En el grup B tenim el Toni Pagès i Dani Vilanova al capdavant. A aquesta parella la paternitat els prova de valent...
En el grup C, és la C de Cabutí. Jordi i Pol, pare i fill que fins el moment dominen aquesta disputada lligueta amb tres victòries de tres partits i presenten ferma candidatura a liderar-lo.
En el grup D de moment està tot molt igualat, a la zona alta els guanyadors del torneig de les 24 hores en Marc Figueras i l’Enric Vallejo, de prop els segueixen altres jugadors com Isma Tuneu i Sergi Igual.
El Grup Femení les jugadores també estan fent partits un darrera l’altre i s’estan veient bones maneres i segur que estarà tot molt disputat per que es veu bon joc i moltes ganes.