dimarts, 24 d’abril del 2012

FUTBOL - Treballada victòria del senior B per 2 a 0

El Sant Feliu va suar de valent per aconseguir guanyar al Sant Esteve de Palautordera un rival molt combatiu durant tot el partit. Al locals els va costar una mica entrar al partit i la primera part va ser, bastant de nada i tornada, amb un rival que intentava jugar molt directe amb pilotes llargues. El Sant Feliu es va encomanar d'aquest joc, i tot i estar molt segur en defensa, li va costar més que en altres partits fer ocasions de gol. Tot i això, una mica abans d'acabar la primera part Kike Hernandez possava el 1 a 0 al marcador. La segona part va ser bastant semblant tot i que el Sant Feliu va dominar més i va controlar molt bè els intents de contratac del rival i les pilotes centrades al àrea.. El Sant Esteve no va tenir opcions d'empatar, i cap al final, Kike repetia i feia el 2 a 0 que donava tranquilitat i evitava les sorpreses.

HOQUEI - Cinc partits i Ok Lliga

Dissabte el que va patir l'embastida dels Santfeliuencs va ser el Vilaseca. Golejada al municipal. 10 a 1, aquest és el resultat que es va poder veure al final del matx. 2 gols de Roger Valls, 1 de Marc Fajas, 1 altre de Jassel Oller, 1 de Marc Vila i 5 de Tirso Gómez.... Sí, 5 gols de Tirso. Aquest va ser el jugador més destacat del partit, ja que gràcies a la seva velocitat i encert, va fer que el Vilaseca sortís golejat de Sant Feliu.

Una altre vegada la gran defensa del Sant Feliu va fer que els visitants no poguessin trencar la muralla i no van poder fer més que un gol a la segona part del matx. Tres punts més que fan que el Fergo comenci a tocar la tant i tant desitjada Ok Lliga. Proper partit, diumenge a la pista del GEiEG.

FUTBOL - Igualtat màxima en l'empat a 0 del senior A

El Sant Feliu va sumar un punt en un partit molt igualat en la seva visita a Campdevànol. El Locals, que anaven liders, es van trobar un Sant Feliu molt serios i molt ordenat que gairabè no va donar cap oportunitat al rival. Durant la primera meitat els dos equips van intentar agafar el control del partit i arriscar poc per no encaixar cap gol. Hi va haver poques ocasions, tot i que el Sant Feliu es podia haver avançat en la jugada polemica del partit.

A meitats del primer temps Fran va rematar un corner, que un defensa va rebutjar desde darrera la línia de gol. L'arbitre per això, va considerar que la pilota no havia entrat del tot. La segona meitat va seguir molt igualada. Tot i que els locals, van intentar ser més ofensius, el Sant Feliu va seguir molt ben posicionat al camp, i no es va deixar fer ocasions.

Un altre corner que va marxar fregant el pal va ser l'ocasió més destacada del Sant Feliu a la segona part. El Campdevànol va tenir l'ocasió més clara al minut 90 quan un davanter es va quedar sol davant la porteria d'Oriol, però la va enviar fora. Al final empat merescut.

BÀSQUET - Derrota final

Últim partit de la temporada, i per no trencar amb la rutina, perdut! A les dues primeres parts, el Junior Femení del Sant Feliu guanyava per pocs punts de diferència i amb 5 jugadores al camp. Per què dic això? Bé, doncs es que a l’últim quart del partit l’àrbitre va expulsar a 2 jugadores de cada equip per acumulació de faltes, i el Sant Feliu va acabar els últims 5 minuts amb 4 jugadores al camp. Resultat final: 61 a 76 amb victòria pel Sant Celoni que va dominar l’últim tram del partit. Esperem que la temporada següent no sigui com aquesta. Ànims noies!

FRONTÓ - Les lligues de Solanes en plena forma

El club atlètic ens ha fet arribar avui les últimes actualitzacions de les lligues de Frontó i de Pàdel.
Pel que fa la primera divisió de Frontó els calderins Pep Reglà i Toni Gralla dominen amb ma de ferro la classificació, seguits d’aprop per Manel Vila i Francesc Cassart que presentaran batalla fins al final. La segona divisió comandada per el duet de Fèlix que només es poden veure amenaçats per els partits ajornats de la resta d’equips.
Pel que fa al pàdel femení, de moment les líders del grup són la Monica i la Glòria, tot i que les segueixen d’aprop l’Ester Costa i la Lourdes Borrell. I pel nois destaquem les grans actuacions de Pep Acosta i Eloi Nortes al grup A, de la família Cabutí al grup C i d’en Josep Vidal i en Pep Reglà al grup D.
Les lligues de frontó i pàdel porten molta força, i prometen una primavera molt emocionant.

HOQUEI - Alenada d’oxigen pel primera catalana

Després de l’última victòria amb el Geieg a casa, aquesta setmana el Fergo Aisa B ha guanyat per 2 a 5 a la pista del Vilassar. Els del maresme, rival directe dels codinencs, van mostrar una gran solidesa durant els primers 25 minuts i van fer suar de valent als visitants.
La segona part va estar marcada per les rotacions a l’equip de Marin, amb bastant minuts pels Juvenils Oscar i Sergi Fajas,que van disposar de bones ocasions. Aquestes ocasions es van traduir amb els dos gols d’Oscar que van donar la tranquil·litat definitiva pel Sant Feliu.
Amb aquestes dues victòries consecutives l’equip treu el cap de la zona baixa de la classificació i suma moltes possibilitats per la salvació.