dimarts, 27 de març del 2012

HOQUEI - OK Lliga s'apropa !!!

Crònica El 9 Nou (via: Antics Jugadors)
Una gran massa d'aficionats santfeliuencs es van desplaçar aquest cap de setmana a Manlleu, on es disputava un interessantissim Club Pati Manlleu - Fergo Aisa Sant Feliu. Els santfeliuencs que van acompanyar l'equip fins a Osona van poder veure un dels millors partits de la temporada, pel que fa a la defensa. Marc Fajas i Ramón Altayó per partida doble van ser els encarregats de fer pujar els tres primers gols. A la represa Tirso Gómez amb dos gols, Ramón Altayó altre cop i Roger Valls van acabar de tancar l'electrònic. 2 a 7 és el resultat final. Un partit més, i ja en van tres de seguits, s'endu els tres punts que a falta de vuit jornades per acabar la lliga fa que el santfeliuencs se situin segos, a tres punts del tercer, i a vuit punts del cinquè, primera posició que no dona l'ascens a la desitjada OK Lliga.

HOQUEI - El primera catalana es complica l’existència

El partit de dissabte a Girona era complicat i tots ho sabíem, però l’equip l’havia d’encarar des d’un primer moment amb més força del que ho va fer.
Uns primers minuts de poca intensitat van sentenciar a l’equip que va marxar a la mitja part perdent per 3-1 i havent creat poca sensació de perill.
No va ser fins que perdien per 5 a 1 que l’equip va tenir una tímida reacció que els va acostar fins al 5 a 3. Quan l’equip semblava que podia posar en problemes als gironins, un bon contra-atac va posar el 6 a 3 definitiu.
L’equip de Carles Marin, ara mateix ocupa posicions de descens a segona catalana.

HOQUEI - Una altra jornada sense punts!

Aquest cap de setmana, partit a casa contra Les Masies de Voltregà, amb un resultat de 3-6. El partit va ser molt lluitat però les jugadores de Parera no van acabar de trobar la fòrmula per parar els contraatacs de Les Masies.
El costat positiu, és l’augment de l’encert de cara a gol, i la millora de la defensa en zona posada en pràctica per l’equip, eliminant així, el risc de contra-atacs rivals.
Així doncs, l’equip segueix a la part més baixa de la classificació, però aprenent, setmana rere setmana.

FUTBOL - Jornada sense gols a Tona

El Sant Feliu visitava dissabte el camp del Tona B, un equip de la zona baixa de la classificació, però que ja va complicar la vida al Sant Feliu en la primera volta. Aquesta vegada encara va posar les coses més difícils. Tant la primera com la segona part, van ser bastant disputades, amb molt joc a mig camp, que no donava un dominador clar. Els visitants els va costar molt adaptar-se al camp de gespa natural , i no es van sentir gaire còmodes. Cap dels dos equips va aprofitar les ocasions de que van disposar, sobretot el Tona, que en va tenir 3 o 4 de clares. El desencert del Tona, i la bona actuació del porter Santfeliuenc Oriol, que tornava a la porteria desprès de cumplir sanció la setmana passada, van evitar que es decantes el partit cap als locals. Les poques ocasions i la poca punteria dels dos equips, deixaven el marcador amb el 0 a 0 final.

FUTBOL - Al senior b se l'hi enuega l'Ametlla.

Derrota contundent per 4 a 0 del Senior B. Els santfeliencs es presentaven dissabte a l'Ametlla amb la intenció de seguir amb la línia de bon joc dels últims partits. Però la realitat és que aquest cop van fer un partit bastant fluix. Quan tot just s'havien jugat 3 minuts de joc, ja van encaixar el primer gol i des de aquell moment, els locals es van fer els amos del partit, i es van mostrar clarament superiors. Durant tota la primera part l'Ametlla va fer moltes ocasions clares, i el Sant Feliu es va veure superat en tot moment i sense idees en atac. Dos gols seguits, al final del primer temps, van posar el 3 a 0 amb que es va arribar al descans. A la segona part, el Sant Feliu va millorar en l'aspecte defensiu i va concedir menys ocasions al rival. Però tot i així, en cap moment van tenir opcions de reduir diferències. Cap al final del partit, va arribar el 4 a 0 definitiu.

MOTOR - La pujada en costa torna després de 4 anys d'inactivitat

Matinal de velocitat la que vàrem viure el diumenge amb motiu de la 40 edició de la pujada en costa de Riells a Sant Feliu de Codines. Centenars d'aficionats vinguts d'arreu van omplir els marges del traçat per van donar suport als més de 40 participants que estaven inscrits en les diferents categories.
El pilot més ràpid de la prova, va ser Ferran Pujol, de l'escuderia RACC Motor Sport amb 2 minuts i 20 segons. Pel que fa a la categoria de Regularitat Sport, Juan López va ser el primer classificat.
L'expectació i el gran nombre de participants, va fer que Sant Feliu visqués un matinal de motor amb trams on el públic va gaudir de les virolles dels pilots participants. Bona notícia per l'esport del motor a Sant Feliu !!!

FRONTÓ - La primavera no dona bons fruits als pilotaris de Solanes

Mati primaveral a Solanes on els pilotaris del club han perdut els seus respectius partits. Els dos, el tercera contra el Terrassa i el segona contra el Mollerussa, han perdut per un 0 a 2. Penultims partits del Campionat de Catalunya de Frontennis, on la propera jornada es veuran les cares amb el Sant Martí Sesgueioles i l'Abrera.