dimarts, 3 d’abril del 2012

FUTBOL - El Senior A treu 1 punt d'Olvan.

Diumenge a la tarda el Sènior A empatava a 1 al llunyà camp de l'Olvan. El partit va començar amb els 2 equips ensenyant rapidament quina era la seva tàctica. Els locals ben col·locots al darrera i donant passades llargues per intentar contraatcs, mentre que el St Feliu, intentant combinar amb passades curtes i la possesió de la pilota. La primera part no va tenir un dominador clar. El Santfeliu tenia el control de la pilota però no aconseguia generar ocasions de gol. Els locals molt ben posats és van defensar molt bè i a metiats del primer temps, va aprofitar una jugada de contraatac per avnaçar-se possar el 1 a 0 al marcador. A la segona part, els santfeliuencs van sortir a remuntar i es va fer dominador del partit generan més perill encara que sense ocasions molt clares. Quan un cuart d'hora per acabar el partit, Roger possava l'empat al marcador amb un xut fort desde fora l'àrea. Al final els locals van intentar marcar a la deseperada però la defensa del Sant Feliu no els va donar opcions.