dimarts, 8 de maig del 2012

HOQUEI - Ara resulta que amb un punt no n’hi ha prou

La combinatòria de resultats i l’ajornament d’un partit d’aquesta jornada fa que el primera catalana no en tingui prou amb l’empat aconseguit a Sentmenat per certificar la permanència.

I és que l’equip de Carles Marin no va poder superar al Sentmenat tot i protagonitzar un derbi dels que fan afició. L’equip va sortir a jugar encongit i possiblement sobre-pressionat per la importància del partit i va encaixar un 3 a 0 contundent en pocs minuts de partit.

Amb el gol de Jassel Oller a pocs minuts del descans l’equip semblava recuperar i el to, i el que era només uns suposició al final de la primera part, es va convertir en una realitat al principi de la segona.

Una arrencada impressionant de l’equip, amb un augment de solidesa defensiva i a la porteria els va posar per davant al marcador amb el 3 a 4, però els locals no es van arronsar i a falta de tres minuts feien l’empat a 4.

En aquest últims minuts, una falta directa per cada equip i un penal del Sentmenat no van ser suficients per desfer l’empat i el repartiment de punts va afavorir als locals que ja s’asseguraven la permeància. Al Sant Feliu li tocarà esperar.