dimarts, 28 de febrer del 2012

FUTBOL - La sort de cara pel primer equip

Aquest dissabte, el santfeliu es va desplaçar al camp del Gurb. Un partit on els locals van mostrar la seva cara més dura en el joc i on els santfeliuencs van saber aprofitar les ocasions de la fortuna. Tant és així, que els primers minuts en Ruben va fer pujar el primer gol al marcador en transformar un penal comés sobre Tachu. Poc després, arribava el segon, després d'un corner servit per Eloi i on la defensa local va rematar la pilota al fons de la xarxa.

A la represa el Gurb es va estirar més i va crear dues ocasions molts clares de gol, però no van aconseguir transformar. Una segona part forca aburrida fins el minut 85, on després d'una gran jugada dels santfeliuencs, un fort xut el va desviar el defensa local amb la mà fent el segon penal a favor del santfeliu. Eloi no va perdonar i va fer pujar el tercer gol.

Amb un clar 0 a 3 al marcador, el Santfeliu es va fer amo i senyor del partit, però el Gurb, amb una sola ocasió al minut 93, no va perdonar i va fer pujar l'unic gol per part dels locals. Resultat final 1 a 3, deixant el Santfeliu quart amb 40 punts.