dimarts, 28 de febrer del 2012

HOQUEI - Cal tocar de peus a terra

Aquest dissabte, el Fergo rebia el Mataró a casa. Un partit, en que els locals van sortir ven col·locats a la pista, on les ocasions de gol hi van ser, però que no es van convertir en gol. El Mataró, molt ben plantat en defensa i amb més velocitat que els homes de Paco González, van aconseguir, a dos minuts pel final de la primera part, marcar el seu primer gol. Després d'aquesta gran jugada a contraatac, el Mataró van tornar a marcar, arribant al descans amb un 0 a 2 al marcador. A la repressa, i quan els Santfeliu estava jugant millor, els Mataronins, van fer pujar el tercer gol al marcador, gràcies a un penal.

El gol del Santfeliu va arribar al minut 48 i el va fer Tirso. Després d'aquest gol, els homes capitanejats per Marc Vila, van fer més pressió a l'àrea visitant, però el temps, que era molt just, i l'encert del porter, no van permetre aconseguir alguna cosa més. Un gol fantasma a les acaballes del matx, que tot el municipal el va sentir, menys els àrbits, no va fer variar el marcador, arribant al final amb l'1 a 3. Després d'aquesta ensopegada, el Santfeliu es queda a tres punts del Lloret i el Lleida que ara ocupen el liderat amb 39 punts.