dimarts, 24 d’abril del 2012

FUTBOL - Igualtat màxima en l'empat a 0 del senior A

El Sant Feliu va sumar un punt en un partit molt igualat en la seva visita a Campdevànol. El Locals, que anaven liders, es van trobar un Sant Feliu molt serios i molt ordenat que gairabè no va donar cap oportunitat al rival. Durant la primera meitat els dos equips van intentar agafar el control del partit i arriscar poc per no encaixar cap gol. Hi va haver poques ocasions, tot i que el Sant Feliu es podia haver avançat en la jugada polemica del partit.

A meitats del primer temps Fran va rematar un corner, que un defensa va rebutjar desde darrera la línia de gol. L'arbitre per això, va considerar que la pilota no havia entrat del tot. La segona meitat va seguir molt igualada. Tot i que els locals, van intentar ser més ofensius, el Sant Feliu va seguir molt ben posicionat al camp, i no es va deixar fer ocasions.

Un altre corner que va marxar fregant el pal va ser l'ocasió més destacada del Sant Feliu a la segona part. El Campdevànol va tenir l'ocasió més clara al minut 90 quan un davanter es va quedar sol davant la porteria d'Oriol, però la va enviar fora. Al final empat merescut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada