dimarts, 24 d’abril del 2012

FUTBOL - Treballada victòria del senior B per 2 a 0

El Sant Feliu va suar de valent per aconseguir guanyar al Sant Esteve de Palautordera un rival molt combatiu durant tot el partit. Al locals els va costar una mica entrar al partit i la primera part va ser, bastant de nada i tornada, amb un rival que intentava jugar molt directe amb pilotes llargues. El Sant Feliu es va encomanar d'aquest joc, i tot i estar molt segur en defensa, li va costar més que en altres partits fer ocasions de gol. Tot i això, una mica abans d'acabar la primera part Kike Hernandez possava el 1 a 0 al marcador. La segona part va ser bastant semblant tot i que el Sant Feliu va dominar més i va controlar molt bè els intents de contratac del rival i les pilotes centrades al àrea.. El Sant Esteve no va tenir opcions d'empatar, i cap al final, Kike repetia i feia el 2 a 0 que donava tranquilitat i evitava les sorpreses.