dimarts, 29 de maig del 2012

FUTBOL - Partidàs i victòria vibrant al municipal.

El sènior A es va imposar ahir al matí per 5 a 4 al Voltregà, regalant un partit espectacular als aficionats. La primera part va ser molt igualada. Aaron va adelantar al Sant Feliu al minut 25 però els visitants van fer el 1 a 1 a la mitja hora. Abans del descans el Voltregà es va quedar amb 10 homes per una expulsió amb vermella directa.
A la segona part hi va haver un veritable espectacle de gols. Tot i jugar amb un home menys, els visitants van marcar per partida doble i es posaven 1 a 3, però el Sant Feliu, amb gols d'Aaron Tachu i Marc, va girar al marcador fins al 4 a 3. El Voltregà va poder fer l'empat de penal, però el porter local Oriol va aturar i rapidament Aaron, que completava un "Hat Trick", donava el 5 a 3 per Sant Feliu. Els visitants no es van rendir i van fer el 5 a 4 final.