dimarts, 29 de maig del 2012

MOTOR - El Cusonell s'estrena com a circuit d'automàtiques

Aquest diumenge, el motoclub cingles del Bertí va organitzar la Primera edició de les 3 hores d'automàtiques al circuit del Cusonell. La prova s'emmarca dins del campionat de Catalunya d'automàtiques. Un totat de 36 equips es van inscriu-re, amb una resposta per part del públic forca notable. Àlex Mir, regidor d'esport va donar el tret de sortida de la prova a 2/4 d'11, rodant durant 3 hores i fent un total d'una seixantena de voltes per equip. La prova es va dividir en 4 categories. Pel que fa a la categoria d'Aire, Jordi Codina i Julian Cortes van ser els guanyadors amb una Honda, en la categoria d'Aigua, Oriol Mena i Nicolas Garcia amb el dorsal nº6 van ser els primers. Amb una Honda, en la categoria de Protos, Albert Diaz i Santi Roig van quedar primers amb un total de 69 voltes. I en la ultima categoria, la de Series, el guanyador va ser Jordi Coletas amb una HM.