dimecres, 6 de juny del 2012

FUTBOL - Victòria amb festival de gols.

El Sènior A va guanyar per 3 a 5 a Moià en l'última jornada de lliga. El partit va tenir un inici trepidant, i quan nomès s'havien jugat 8 minuts el Sant Feliu ja guanyava 0 a 2 amb gols de Jonathan i Tachu. Semblava que tot anava de cara, però incomprensiblement el Sant Feliu es va descontrolar, i en 8 minuts el Moià va fer 3 gols que capgiraven el marcador. Desprès d'aquests 16 minuts bojos, els dos equips es van calmar i la resta de la primera part va ser equilibrada. Abans del descans però Aaron feia l'empat a 3. A la segona part el Sant Feliu va fer valer la seva qualitat per dominar i a falta de 20 minuts Ruben feia el 3 a 4 de penal. A 10 minuts del final, Jonathan feia el 3 a 5 definitiu. El Sènior tanca la lliga en 4a posició.