dimecres, 6 de juny del 2012

HOQUEI - Últim partit de lliga a primera divisió

El Fergo Aisa Sant Feliu va perdre a Galícia el darrer partit de la temporada davant d'un Ordenes que havia de guanyar per assegurar-se matemàticament la permanència. Els Gallecs van sortir molt enxufats per aconseguir els tres punts, tant és així, que al descans, el Fergo perdia per 0 a 3. A la repressa, Vivet feia pujar el primer gol pels santfeliuencs, però l'alegria va durar poc, i l'Ordenes va apretar una mica més per no deixar perdre el partit que des de l'inici tenien de cara. Tres gols més a la segona part i un més pel santfeliu, obra del capità Marc Vila, van tancar l'electrònic d'Ordenes. Final del partit 6 a 2. Tot i la derrota, el Fergo acaba la temporada segon a nacional espanyola. Una temporada rodona, que comencava amb la copa del princep i que acaba amb l'ascens de categoria. Propera estació OK LLIGA !!!