dimecres, 21 de març del 2012

FUTBOL - El Senior B pot fer un #sotrac a La Garriga però acaba demanant l'hora.

El duel de filials entre el St Feliu B i la Garriga B, es va decantar clarament pels locals tot i el 4 a 3 final. Els nois del B van sortir disposats a retrobar-se amb la victòria després d'unes setmanes amb resultats negatius, i als 10 minuts ja podien haver sentenciat el partit, però van desperdiciar diverses ocasions. L'inici havia estat molt elèctric i els locals es van avançar al minut 10, però ràpidament La Garriga empatava i de nou el Sant Feliu es tornava a posar per davant al minut 20. La primera part va acabar 2 a 1 despres de més ocasions errades pel Sant Feliu. La segona part va començar igual que la primera, amb el Sant Feliu dominant i creant infinites ocasions fins a fer el 3 a 1. Semblava que tot estava finiquitat, però a falta de 10 minuts, els visitants feien el 3 a 2 per posar emoció. El Sant Feliu va ampliar de nou la distancia amb un gol de penal. El 4 a 2 era definitiu però La Garriga feia el 4 a 3 a l'últim minut.