dimecres, 21 de març del 2012

FUTBOL - Victòria treballada davant del Torelló.

El Senior A es va imposar ahir al matí per 3 a 2 al Torelló. Es preveia un partit molt disputat entre els dos equips que lluiten a la part alta de la taula, i així va ser. El partit va começar molt igualat.Als primers minuts, el Sant Feliu portava la iniciativa del joc i feia timides aproximacions. Però el Torelló va aprofitar una jugada de desproposits defensius adelantar-se al marcador.
Els locals només van necessitar 5 minuts per igualar el partit per mitjà de Tachu, i just al minut 45 un gran gol de Ricard possava el 1 a 2 amb el s'arribava al descans. Quan tot just es portaven 5 minuts de la segona part, una contra ben executada va servir al Torelló fer el 2 a 2. El partit estava molt disputat, però el Sant Feliu tenia el domini del partit, i amb algunes ocasions clares per marcar.
Fruit de la insistència va arribar el 3 a 2 obra d'Aaron, que havia sortit desde la banqueta per revolucionar el partit. El Torelló va poder empatar en una doble ocasió a l'últim minut, que va donar un bon ensurt als assistents al municipal. Al final però 3 punts que mantenen al equip a la 4ª posició de la taula.