dimecres, 21 de març del 2012

HOQUEI - Dos de dos, l'ascens cada cop més a prop

Cada cop més, l'objectiu del Fergo per aquesta temporada es va fent realitat. Aquest cap de setmana els homes de Paco Gonzalez es disputaven els tres punts a la pista del Raspeig. Un rival que està a la part baixa de la taula amb només 10 punts. Els santfeliu va comencar molt seriós i ben col.locats en defensa. Però la mala sort va fer que al minut els locals fessin el primer gol, desmuntant tot l'esquema incial.

Però el santfeliu es va recuperar i va aaribar al descans amb un 1 a 3 al marcador. Tirso Gòmez, Jordi Casabayó i Marc Vila van ser els encarregats de fer pujar els tres gols. A la repressa Marc Vila augmentava el marge fent el quart, però només dos minuts més tard els alacantins feien el segon. A les acaballes del partit, Tirso Gòmez va tancar el marcador fent el cinqué. 2 a 5 a favor dels visitants, el Fergo que aconsegueix la segona victòria consecutiva i fa un pas més cap a l'objectiu de la temporada, l'ascens a OK lliga.