dimecres, 18 d’abril del 2012

FUTBOL - Contundent però curta victòria per 0 a 4 del Sènior B.

Victòria curta per les molts ocasions del St Feliu i perque nomès es van jugar 75 minuts. Els locals es van presentar amb nomès 10 jugadors, però els Santfeliuencs no es van confiar i van sortir a per totes desde el primer minut. Amb un domini clar i amb diverses ocasions, Jacob va possar el primer i segon gol al marcador abans dels 20 minuts. Al minut 27 Kike Hernandez feia el 0 a 3 que ensorrava les poques esperançes locals, que a partir d'aquell moment es van oblidar que estaven en un camp de futbol. Quan nomès s'havien jugat 2 minuts de la segona part Kike Martín feia el definitiu 0 a 4. Amb tota la segona part per davant i un home menys, els locals ja nomès es van dedicar a montar un xou d'insults i patades. L'arbit no va tenir més remei que expulsar 2 jugadors locals. Quan quedaven 15 minuts per acabar, es va donar el partit per finalitzat.