dimecres, 18 d’abril del 2012

FUTBOL - El Sènior A guanya clarament per 5 a 2 al Roda de Ter.

El Sant Feliu va jugar un bon partit que va dominar de principi a final. Ja la primera part va ser de clar domini local, tot i que fins al minut 40 no va arribar el 1 a 0 obra de Leva. La segona part va ser més entretinguda. Tot i que es va aturar una estona el partit per la pedregada, El Sant Feliu no es va despistar. Al minut 55, Ricard feia el 2 a 0 que semblava donar tranquil·litat, però de seguida el Roda va possar el 2 a 1. Aaron va tornar a donar tranquil·litat amb el 3 a 1. Desprès d'una expulsió rigorosa de Ricard, Oriol Palau es va inventar un golas d'esperó que possava el 4 a 1. Un minut despres el Roda feia el 4 a 2. Encara quedaven 20 minuts i encara hi va haver una expulsió visitant i també de Eloi . A falta de 10 minuts, Oriol Palau va tornar a marcar per posar el definitiu 5 a 2.