dimecres, 18 d’abril del 2012

HOQUEI - El Fergo Aisa Sant Feliu manté les opcions, però toca de peus a terra

Aquesta era la sensació de dissabte després d'una derrota inesperada per part del Sant Feliu contra el San Antonio. Uns tres punts a priori fàcils d'aconseguir, però en una pista que sempre es complica als codinencs. Un penal en contra al minut 10 de partit posava les coses en contra al Sant Feliu, que va aconseguir reaccionar i empatar el partit de la mà d'un potent xut de Jassel Oller només 4 minuts després. Encara a la primera part, un segon penal ben executat dels locals els posava de nou per davant amb un 2-1, resultat amb el que s'arribava a la mitja part. El Sant Feliu no va saber aprofitar les ocasions generades durant els 25 minuts de la segona part. A falta de 3 minuts pel final, Andrade feia el tercer gol i posava el 3-1 final.

La classificació s'estreny una mica degut a la derrota també del Lloret amb l'Alcobendas, i les opcions d'ascens sembla que es faran esperar. L'equip jugarà la setmana vinent, una hora abans de l'horari habitual, a Sant Feliu contra el Vila-Seca, amb una nova opció de sumar 3 punts, recuperar les bones sensacions pel que fa al joc i fer un pas més cap a la OK Lliga, per la qual segueix amb plenes opcions!