dimarts, 15 de maig del 2012

FUTBOL - Al Sènior B li volen els punts als últims minuts

El Sant Feliu va ser força superior al seu rival, i ja a la primera part va ser dominador clar del partit. Desprès d'algunes ocasions, a la mitja hora de joc Jacob inaugurava el marcador i feia el 1 a 0 en una bona jugada col·lectiva del Sant Feliu. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part. A la segona part va seguir el domini del Sant Feliu, però la falta de punteria i la bona actuació del porter visitant, no permetien ampliar el marcador. A falta de 10 minuts, en la jugada polèmica del partit, l’àrbitre va xiular un penal molt rigorós a favor dels visitants i va expulsar al porter del Sant Feliu.
Els Ramassà va transformar el penal que era el 1a 1. Tot i jugar amb un jugador menys, els locals van intentar guanyar el partit, però a l'últim minut, el Ramassà feia el 1 a 2 que derrotava injustament al Sant Feliu.