dimarts, 15 de maig del 2012

FUTBOL - Un Sant Feliu espes empata a 2 amb el Centelles.

El sènior A va començar el partit amb molta intensitat i fruit d’això al minut 5 ja guanyava. 1 a 0 amb gol d'Aaron. Semblava que el partit seria fàcil, però els locals no es van trobar còmodes en el camp. El Centelles mica en mica va anar agafant el control del partit i al minut 25 va empatar a 1. Els visitants van seguir insistir, i tot i que el porter local Oriol va aturar un parell d'ocasions clares, no va poder evitar el 1 a 2 just abans del descans. A la represa el Sant Feliu va fer canvis ofensius i al minut 55 va fer el 2 a2 amb gol de Tachu. A partir d'aquest moment el Sant Feliu va anar a per la victòria però amb molt poc ordre i una mica de precipitació. Fins al final hi va haver poques ocasions clares i el marcador ja no es va moure més.