dimarts, 15 de maig del 2012

HOQUEI - Victòria d’orgull contra el Tordera

L’equip va estar a l’alçada del que els aficionats li estaven donant i es va imposar al Tordera per 6 a 5, en un partit que si arriba a hi arribar a haver gaires coses en joc s’hagués pogut complicar molt.

L’actuació arbitral dels senyors Galan i Benítez va semblar que es volien apuntar a la festa i es van dedicar a posar emoció al partit amb una sèrie de decisions insòlites. Però el jugadors de Paco González, lluny d’arronsar-se i de relaxar-se un cop l’ascens ja era matemàtic, van lluitar el partit com si els hi anés la temporada.

Després d’una primera part de domini codinenc, que va acabar amb el marcador de 2-0, els del maresme van capgirar-lo fins al 2-3. Els locals van reaccionar i tot i els successiu empats del Tordera, i no va ser fins al minuts finals que es van posar per davant amb un 6 a 5.

Menció a part mereix la figura de Tirso Gómez, que porta 15 gols, si no ens hem descomptat en els últims 4 partits i es converteix en el màxim anotador de l’equip.