dimarts, 13 de març del 2012

FUTBOL - Derbi descafeïnat a La Garriga.

El Senior A perde 0 a 2 el derbi contra la Garriga en un partit marcat per l'expulsió del porter del Sant Feliu.
Dissabte a la tarda s'esperava un derbi apassionant en un dels clàssics de la comarca. Els partits entre la Garriga i el Sant Feliu sempre tenen polèmica, i aquest cop no va ser menys. El Sant Feliu necessitava una victòria per intentar acostar-se als llocs de privilegi, però als deu minuts, un penal rigoros xiulat en contra del Sant Feliu, afegit a l'expulsio del porter Oriol, complicaven molt les opcions de guanyar. Sense porter suplent, l'escollit per defensar la porteria va ser "Tachu" que no va poder fer res per aturar el penal i evitar el 1 a 0. Als pocs minuts els locals ampliaven la diferencia i semblava que el partit podia acabar amb golejada. Els Sant Feliuencs però, tot i jugar amb un home menys, no es van rendir i van jugar molt ordenats i van crear algunes ocasions abans d'arribar al descans. La segona part va ser més ensopida. La Garriga és va dedicar a fer futbol control aprofitant la superioritat númerica i el Sant Feliu va intentar, amb poc èxit, acostar-se a la porteria rival i reduir la diferència.