dimarts, 13 de març del 2012

HOQUEI - Un pas més cap a l'objectiu

El municipal es va omplir, el dissabte a la tarda, per rebre el Lleida Llista Blava. El Fergo va aconseguir una victòria molt treballada contra un dels rivals directes a l'ascens. De fet, tots dos compartien la segona posició amb 38 punts. El Sant Feliu va fer una primera part molt treballada, sobretot en defensa, on totes les arribades dels lleidetans quedaven diluïdes en la defensa santfeliuenca. El primer gol va arribar al final de la primera part, on el capità, Marc Vila va rematar un fort xut d'Altayó. Només un minut més tard, l’àrbitre va xiular un penal, i Tirso va fer pujar el segon al marcador.
A la represa el Lleida va seguir mantenint la defensa en zona, i esperant l’errada del Fergo per sortir a l'atac. Només començar la segona part, Tirso, altre cop, va fer el tercer, després d'un contraatac. El Lleida no va canviar la seva tàctica, i va estar apunt de fer pujar el 3 a 1 al marcador, però un gran Jordi Garcia va evitar el gol.
A la següent jugada, Roger Valls va acabar de sentenciar el partit fent pujar el quart gol al marcador. Final del partit 4 a 0. Tres punts més que fan que el Fergo resti segon amb 42 punts.