dimarts, 13 de març del 2012

FUTBOL - Derrota extranya a Vilamajor per 5 a 1.

Tot i el que indica el marcador, la derrota contundent no s'ajusta per res al que es va veure al camp. Encara que sembli mentida, el Senior B va fer possiblement el millor partit de la temporada al camp del St Antoni de Vilamajor. El Sant Feliu va sortir disposat a netejar la imatge dels últims partits i va sortir amb tot desde el primer minut sense especular. Els primers vint minuts van ser de clar domini visitant. Fent un joc de toc i de pressionant molt endevant, els de st feliu van crear moltes ocasions que no van materialitzar. A meitats del primer temps, un rebot en un corner i una contra rapida del Vilamajor possava un 2 a 0 pels locals. Abans del descans el St Feliu va fer el 2 a 1 i va tenir més ocasions, però el gol es va resistir. A la represa la tònica va ser la mateixa. El Sant Feliu combinant i atacant i el Vilamajor esperant per sortir a la contra. A manca d'uns 20 minuts pel final, un altre contratac possava el 3 a 1 al marcador. El quart i el cinquè gols locals van arribar als últims 5 minuts quan ja feia estona que els visitants havien arriscat tot pel tot i jugaven gairebè sense defenses intentant remuntar.