dimarts, 13 de març del 2012

HOQUEI - Ridícul no; el següent

Després de la bona imatge oferta la setmana passada contra el líder de la categoria, el Bigues, aquesta jornada ha fet el pitjor partit de la temporada, i segurament per algun dels jugadors, el pitjor de la seva vida i va caure derrotat per 12 a 2 a la pista del Taradell, el cuer de la categoria.
Un cúmul de despropòsits va portar l’equip a la mitja part perdent per 4 a 1, sense que el Taradell hagués generat grans ocasions de gol.
A la segona part, i amb ànim de buscar un revulsiu, Carles Marin va fer debutar el porter juvenil Enric Perallada però ni així l’equip va reaccionar. L’equip que portava diverses baixes, havia completat la convocatòria amb dos juvenils, però tampoc van poder ajudar a aixecar el resultat, i al final dels 50 minuts el marcador reflexava un contundent 12 a 2.
A l’equip, poc a poc se li estan complicant les opcions de permanència i aquestes passen obligatòriament per guanyar al Caldes aquest divendres a la nit.