dimarts, 6 de març del 2012

FUTBOL - El Senior A aconsegueix un punt contra el Vic

El Senior A empata a 1 amb el VIC Riuprimer. Els jugadors dirigits pel Manel, van fer una primera part molt intensa, amb fases de molt bon joc local i clares ocasions de gol, tot i que els de la plana també en van generar. Resultat final de la primera part 0 a 0. A la represa, els visitants van sortir més enxufats, creant molt més perill a la porteria d'Oriol. Després d'un contraatac ben executat, el Vic va aconseguir desfer la igualada i fer pujar el primer gol al marcador. El Sant Feliu va intentar generar més pressió, i la sortida de Jep Nortes va revolucionar l'atac dels locals. Al minut 26 de la segona, el jove davanter va provocar un penal, que en Rubén no va perdonar, i el va col.lar al fons de la xarxa. L'últim quart d'hora els santfelieuncs van poder aconseguir la victòria, però la sort no els va acompanyar i el resultat final va er d'empat a 1.