dimarts, 6 de març del 2012

HOQUEI - Poc premi pel primera catalana

El derbi de la Vall del Tenes acaba amb poc premi pels homes entrenats, aquesta setmana, per Paco González. Els jugadors del segon equip codinenc van plantar molta cara al Bigues i Riells, líder de la categoria i el van tenir contra les cordes durant tota la segona part.
La primera part la va decantar la gran eficàcia en els contra-atacs dels visitants situant un 3 a 1 al marcador a la mitja part. Als segons 25 minuts van ser d’un clar domini blanc-i-vermell, arribant a disposar d’una falta directa i un penal que els hauria permès empatar el partit, a 7 minuts del final.
Per contra, van fallar les dues ocasions i el Bigues va transformar la seva i el resultat final va ser de 2 a 5.
El bon partit dels jugadors codinencs els hi dona molta força per encarar els dos pròxims partits que són vitals per la permanència, amb el Taradell i el Caldes.