dimarts, 6 de març del 2012

HOQUEI - Gran victòria del Fergo a Grado

El 9 Nou (via Antics Jugadors CHPSF)
El fergo aconsegueix la victòria després de dues derrotes consecutives. Els homes de Paco González es van endur el tres punts de la pista de l'Areces. Els santfeliuencs es van mostrar molt conservadors arribant així a la mitja part del partit sense moure el marcador. A mesura que avancaven els minuts l'Areces va començar a mostrar signes de cansament i va ser el moment en que el santfeliu va sortir més fort en atac i Marc Vila feia pujar el primer al marcador.
Poc després Altayó va fer el segon, és aquí on els homes de Paco González, van començar a creure en la victòria i a jugar més oberts en ataca buscant el tercer gol, però va ser quan l'Areces va aprofitar-ho i fer pujar el seu primer gol del partit.
Els de Grado es van créixer i van començar a crear més perill, però un gran Jordi Garcia sota els pals va aconseguir parar l'embestida dels Asturians. A les acaballes, Tirso Gómez va aconseguir fer pujar el tercer gol pels santfeliuencs, aconseguint, així, els tres punts més. Les derrotes del Lleida i del Tordera, fan que el Sant Feliu aconsegueixi la segona posició a tres punts del líder el Lloret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada