dimarts, 6 de març del 2012

FUTBOL - El Senior B apel.la a la èpica per rescatar un punt al municipal

Empat a 3 del B contra el Vallgorguina. Els jugadors locals van mostrar dos cares. Tot i possar-se per davant al marcador per mitja de Kike Martín als pocs minuts de l'inici del partit, el Vallgorguina va aprofitar una primera part molt espesa del St Feliu per remuntar el gol inicial i marxar al descans amb un 1 a 2 al marcador.
A la segona part el Sant Feliu va sortir més decidit però va errar múltiples ocasions, i a meitat de la segona part els visitants van ampliar el marcador a 1 a 3 al transformar una falta. Els últims 20 minuts el partit ja es va jugar a l'àrea visitant però els locals no afinaven la punteria. La insistencia va fer que als minuts de descompte, es produïs l'empat amb dos gols, marcats per Aleix i Josua. Aquest punt manté 8e l'equip a la zona tranquil.la de la taula. Recordem que el Senior B ja ha remuntat 3 partits al minuts de descompte.