dimarts, 1 de maig del 2012

FUTBOL - Desafortunada derrota del B davant el Pitres

Els nois del sènior B van perdre per 3 a 1 en la seva visita al camp del Pitres. Els Santfeliuencs van fer un partit bastant seriós, però alguns errors puntuals els van condemnar a la derrota. La primera part va ser força igualada. Els locals portaven la iniciativa del joc però el Sant Feliu estava molt ben posat en defensa i no donava opcions als Locals.
A la mitja hora, un error en una passada de la defensa cap al porter va suposar el 1 a 0 dels Locals. Al minut 40, Miquel empatava el partit al transformar una falta directa. Just a la última jugada de la primera part, una contra dels locals posava el 2 a 1.
A la represa el Sant Feliu va avançar una mica les línies en busca de l'empat i un una centrada per la banda va demanar penal per unes possibles mans que l’àrbitre no va assenyalar.
Als 10 minuts de la segona, un mal control d'un jugador Local va anar a tocar a les mans d'un defens Santfeliuenc. Aquest cop l’àrbitre si que va considerar penal que suposava el 3 a 1. La resta de la segona part el Sant Feliu va tenir més control de la pilota, però tot i així no va crear gaires ocasions per acostar-se al marcador.
El Pitres podia haver ampliat la distancia en dos o tres ocasions. El Sant Feliu no va abaixar els braços i va intentar marcar fins l'últim minut però va topar amb el porter local.