dimarts, 1 de maig del 2012

HOQUEI - A un punt de la permanència

El primera catalana del Fergo Aisa Sant Feliu gairebé s’ha assegurat la permanència a Primera Catalana després de la victòria d’aquest divendres. Els jugadors de Carles Marin es van imposar per 5 a 1 al Olot, rival directe per les places de permanència.
Tot i això, l’equip, una jornada més estava marcat per les baixes dels germans Boluda i de Xavi Rubio, i va haver de completar la convocatòria amb els germans Fajas i el juvenil Oscar, que ja s’estan convertint en habituals.
El Sant Feliu va basar la seva victòria amb una sòlida defensa i una bona actuació de Marçal Olivan a la porteria i amb uns gran segons 25 minuts. La primera part es va acabar amb un solitari gol de Jassel Oller, però a la segona part dos gols de Vivet, Oriol Martinez i Marc Fajas van posar el 5 a 1 definitiu.
Amb aquest resultat, l’equip només necessita sumar un punt per assegurar-se matemàticament la permanència.