dimarts, 1 de maig del 2012

HOQUEI - Un peu i mig a l’OK Lliga, per la porta gran

Victòria de molta classe en el primer partit del anomenat “Tour Malet” del Fergo Aisa Sant Feliu.
Diumenge al matí, l’equip de Paco González s’enfrontava al Geieg, rival directe dels codinencs per optar a l’ascens a OK Lliga.
Per tots es conegut com li costa jugar a l’equip el diumenge al matí, i com li costa guanyar quan juga en pistes de parquet, i la primera part del codinencs va ser un reflex d’això. Tot i estar ben posat en defensa els gironins es van posar per davant del marcador per 2 a 0, però a dos minuts de la mitja part Tirso reduïa la distància i ho deixava tot obert per la segona part.
Els segons 25 minuts del Sant Feliu, van ser probablement els millors de la temporada. Fruit d’això l’equip va capgirar el marcador fins al 2 a 7 final, amb un autèntic recital de Tirso Gomez que va fer tres gols més, i una fiabilitat espectacular de Jordi Garcia la porteria. La resta de golejadors del Fergo Aisa van ser Ramon Altayó, Roger Valls i Marc Fajas.

Multiple opció d’ascens

Matemàticament existia la possibilitat d’ascens a l’OK lliga el passat cap de setmana, però la victòria de l’Alcobendas ho va deixar en res. Es dona la circumstància que el partit que enfronta aquest dissabte Mataró i Alcobendas donaria l’ascens matemàtic si es produeix la victòria dels maresmencs. O fins i tots un
Tot i això, el que pren més força a l’hora de l’ascens és el partit que enfrontarà el 12 de maig al Sant Feliu i el Tordera al pavelló Francesc Cassart de Sant Feliu, que sigui com sigui s’ha de convertir en una autèntica festa.