dimarts, 1 de maig del 2012

FUTBOL - El Sènior A s'imposa per 3 a 2 a un combatiu Calldetenes

El Sant Feliu, tot i tenir diverses baixes, no es va deixar sorprendre pel Calldetenes, i va tornar a sumar 3 punts davant l'afició del Municipal.
Tot just començar el partit, Roger va avançar als locals i va posar el 1 a 0 al marcador que no es mouria en tota la primera part. La segona part va ser molt més moguda. Quan només s'havien jugat 10 minuts d'aquest segon temps, Leva feia el 2 a 0, que semblava havia de donar tranquil·litat al Sant Feliu.
El Calldetenes no va abaixar els braços i ràpidament va reduir distancies amb el 2 a 1 que ho deixava tot obert amb mitja hora per endavant. A falta de 15 minuts Aaron feia el 3 a 1 que semblava definitiu. El Calldetens però va tornar a posar els nervis als locals fent el 3 a 2. Els últims 10 minuts els dos equips van tenir ocasions clares però el marcador no es va moure.
Amb aquest resultat, el sènior A encadena 6 jornades sense conèixer la derrota, amb 3 victòries locals i 3 empats a domicili, que donen una bona confiança per el derbi de la setmana vinent davant el Caldes.