dimarts, 22 de maig del 2012

HOQUEI - El Femeni acaba la lliga amb un bon regust de boca

Aquesta setmana es van disputar dos partits. El dimecres les noies d'en Parera s'enfrontaven al Bigues. Aquest derbi és un dels partits més esperats de la temporada, on les noies del club feia molt de temps que volien la victòria. Repetint l'esquema de la setmana passada, una molt bona defensa va fer que el resultat final fos un ajustat 2 a 3, i que les santfeliuenques s'enportessin els tres punts de la pista del Bigues. 
Pel que fa al partit de dissabte, últim partit i a casa, s'enfrontaven contra el Mollet. A la primera volta, quan les noies d'en Parera van visitar a les molletenques, van patir un rebés molt dur, perdent el partit per un contundent 10 a 2 i deixant la moral molt tocada. Ara a casa, i sent l'últim partit davant de l'afició, volien capgirar el marcador i així va ser. Un partidàs és el que es va poder veure al pavellò on les santfeliuenques van fer 5 gols sent superior des de l'inici fins al final. A l'espera de confirmar-ho del cert o no, la propera temporada es mantindran a la mateixa categoria. Des del tujugues volem felicitar a les noies del club per aquest final de lliga i per les facilitats que ens han donat durant tota la temporada per poder fer les cròniques de l'equip. Acabem la crònica amb les paraules d'Alba Macià, que ens han fet molta il.lusió i que diuen el següent: "Vull acabar donant les gràcies al tujugues i a tots aquells que
setmana rere setmana heu confiat en nosaltres apostant que guanyavem a la lliga tujugues! Moltes gràcies de part de totes!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada