dimarts, 22 de maig del 2012

HOQUEI - Ensopegada mínima a Santa Eugenia de Berga

Desprès de 8 jornades sense coneixer la derrota, el Sènior A va perdre aquest diumenge a Sant Eugenia per 2 a 1.
El principi del partit va ser molt electric, i quan nomès s'havien jugat 4 minuts de partit, Eloi Nortes avançava al Sant Feliu fent el 0 a 1. Els locals responien a aquest gol capgirant el resultat fent dos gols seguits abans del minut 15. Amb 2 a 1 al marcador en nomès 15 minuts, semblava que es podria veure un partit amb molts gols. Els dos equips però es van anar situant millor al camp i el partit es va tornar igualat i el marcador ja no es va moure.
A la segona part el Sant Feliu va intentar remuntar, però sense exit, tot i que al final del partit, el porter Santfeliuenc va pujar a l'atac i va rematar una falta que podia haver suposat l'empat.